Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συνεχίζονται οι επαφές με Πανιώνιο

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας Βασίλης Αδαμάκης εξακολουθεί να έχει επαφές με τους ανθρώπους του Πανιωνίου, σε μία προσπάθεια ευρύτερης συνεργασίας των δύο ομάδων για την νέα περίοδο.

Μάλιστα οι Νεοσμυρνιώτες εξετάζουν προσεκτικά κάποιους ποδοσφαιριστές από την Καισαριανή, καθώς Λαμπρόπουλος και Κοξαράκης έκαναν κάποιες προπονήσεις και πήραν μέρος σε ορισμένα τεστ, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Νάστο.


Όμως πέρα από αυτό ο Αδαμάκης συζητά με την ομάδα της Νέας Σμύρνης την μελλοντική συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου οι Καισαριανιώτες να πάρουν κάποιους νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες από τον Πανιώνιο και να τους αξιοποιήσουν, όσο το δυνατόν, καλύτερα. Φυσικά όλα αυτά βρίσκονται στο στάδιο των συζητήσεων, όμων υπάρχει η καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές, αλλά και η διάθεση για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.


Ο πρόεδρος της Καισαριανιώτικης ΠΑΕ θεωρεί ότι θα είναι ένα σημαντικό βήμα η επικείμενη συμφωνία με τον Πανιώνιο και θα ανοίξει νέους ορίζοντες για τον Εθνικό Αστέρα σε όλα τα επίπεδα, για αυτό και προσπαθεί να την ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται ο Αδαμάκης αναμένεται να έχει και κάποιες ακόμη συναντήσεις με τους ιθύνοντες του Πανιωνίου ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Last modified onΣάββατο, 19 Μάιος 2012 11:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep