Ανακοίνωσε πληρωμές

Μισθό Αυγούστου πήραν στον ΟΦΗ. Την Τετάρτη (06/09) η άφιξη Ρούσσου.

Ένα ποσό που ξεπέρασε τις 30.000 ευρώ μοιράστηκαν, σύμφωνα με την ΠΑΕ, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ την Τρίτη (05/09). Αυτό αντιστοιχούσε στον μισθό Αυγούστου. Σε ό,τι αφορά στον Αλμπέρτο Ρούσσο, ο πρώην αμυντικός του Ηρακλή θα βρίσκεται στο Ηράκλειο την Τετάρτη (06/09) για να οριστικοποιήσει τη μετακίνησή του στους «μελανόλευκους». Αναλυτικά η ΠΑΕ ανέφερε:

«Ημέρα πληρωμών η Τρίτη (5/9) για τον ΟΦΗ, καθώς στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου μπήκε ένα ποσό που ξεπέρασε τις 30 χιλιάδες ευρώ και αφορούσε στην μισθοδοσία του Αυγούστου.

*Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος βρέθηκε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και παρακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας. Αμέσως μετά είχε συναντήσεις με την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, την Κ19 και την ακαδημία ποδοσφαίρου.

*Την Τετάρτη (5.30μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών. Το φιλικό είναι προπονητικού χαρακτήρα και θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Λεάλ, Σιώπης και Μονιάκης δεν θα αγωνιστούν στο φιλικό, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

*Το μεσημέρι της Τετάρτης (6/9) αναμένεται στο Ηράκλειο, ο 21χρονος αμυντικός Αλμπερτ Ρούσσος, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ. Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικά τεστ και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 05 Σεπτέμβριος 2017 20:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep