«Διπλό» στα Περιβόλια

Ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 στα Χανιά τον Πλατανιά με γκολ του Ποτουρίδη.

Φιλικό με τον πιο έτοιμο Πλατανιά έδωσε το Σάββατο (2/9) ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε 1-0, με γκολ που σημείωσε ο Ποτουρίδης. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου στάθηκαν πολύ καλά απέναντι σε μια ομάδα που είχε ήδη δώσει δύο παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 1ο λεπτό, όταν ο Ντεβέσα έκανε σουτ, το οποίο πέρασε άουτ. Οι Χανιώτες απείλησαν και στο 6', όταν από λανθασμένη απομάκρυνση του Στρέζου, ο Στάμου έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά αστόχησε. Ο ΟΦΗ κατέγραψε την πρώτη του τελική στο 12'. Μετά απο φάουλ του Χαντί, ο Κουσκουνάς σούταρε πάνω στον Κοκκαλά. Ο Μάνος επιχείρησε νέο σουτ, αλλά το έστειλε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 21' ο Μπούντνικ έκανε το σουτ, αλλά ο Στρέζος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Στο 27' οι Ηρακλειώτες ξεδιπλώθηκαν στην αντεπίθεση, ο Ορτέγκα έδωσε στον Χαντί, αλλά αυτός σούταρε εκτός εστίας. Ύστερα από αρκετά λεπτά, στο 37', απείλησε εκ νέου ο Πλατανιάς, όταν ο Παπανικολάου ευνοήθηκε απο τις κόντρες αλλά πλάσαρε άστοχα. Στο 39' νέα σπουδαία ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Ορτέγκα συνέκλινε από δεξιά, σούταρε, μπλόκαρε ο κίπερ του Πλατανιά. Δύο ακόμη ευκαιρίες για τους Χανιώτες μέχρι το 45', με Πατράλη (40') και Μπούντνικ - Ντεβέσα (45'). Για τον ΟΦΗ είχε μεσολαβήσει το σουτ του Χαντί από το ύψος της περιοχής, που πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ηρακλείου έφτασε κοντά στο 0-1 στο 48'. Μετά από σημαντικό λάθος του Ομπερχάουζερ, ο Κουσκουνάς επιχείρησε να τον «κρεμάσει», όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Ο Ενσικουλού στο 53' σούταρε άουτ, όπως και ο Δημούτσος ένα λεπτό μετά. Το γκολ που οδήγησε τον ΟΦΗ στην επικράτηση σημειώθηκε στο 86'. Ο Ορτέγκα εκτέλεσε κόρνερ, ο Ποτουρίδης έκανε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις ο Ινδός Σινγκ σούταρε, αλλά ο Στρέζος μπλόκαρε, κρατώντας το 0-1.

*Στα Περιβόλια και ο προεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος.
* Τιμητική πλακέτα στον Πλατανιά έδωσε πριν τη σέντρα εκ μέρους του ΟΦΗ ο ειδικός σύμβουλος της ομάδας Γιάννης Στεφανουδάκης.
*Οι τραυματίες Περογαμβράκης, Λεάλ και Σιώπης δεν ήταν στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Α'): Koκκαλάς, Πριντέτα, Πλιάτσικας, Κοροβέσης, Στάμου (32' λ.τ. Στανισάβλιεβιτς), Βάντερσον, Κρος, Πατράλης, Μπούντνικ, Ντεβέσα, Παπανικολάου.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Β'): Ομπερχάουζερ, Ουές, Στάθης, Κρος (58' Σάντο), Πριντέτα, Στανισάβλιεβιτς (70' Σινγκ), Δημούτσος, Στόιτσεφ, Σκουλουδάκης, Ενσικουλού, Γκέζλτσακ.

ΟΦΗ (Α'): Στρέζος, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Μπολάκης, Νάστος, Χαντί, Πορτουλίδης, Μάνος, Κουσκουνάς, Ορτέγκα.
ΟΦΗ (Β'): Στρέζος, Κοιλιάρας (83' Ποτουρίδης), Νάστος, Ζιαμπάρης, Κομεσίδης, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Χαντί (68' Παπατόλιος), Ορτέγκα, Μάρτος, Κουσκουνάς (68' Oγκμποε).

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 02 Σεπτέμβριος 2017 22:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep