Στο Κερατσίνι ο Τσουβαλτσίδης

Ο πρώην παίκτης του Αχαρναϊκού συνεχίζει την καριέρα του στη Γ' ΕΘνική με τη φανέλα του Κερατσινίου.

Υστερα από τέσσερις σεζόν και 69 συμμετοχές στη Football League (με Εθνικό Γαζώρου, Κισσαμικό, Πανσερραϊκό και εσχάτως Αχαρναϊκό), ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης επιστρέφει πάλι στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής -που είχε φτάσει μία ανάσα από τη μετακίνησή του στην Προοδευτική- συμφώνησε εν τέλει με το Κερατσίνι. Εμφανίστηκε μάλιστα σίγουρος για την επιλογή του με δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της νέας του ομάδας:

«Είναι μία απόφαση σημαντική για μένα, μιας και επιστρέφω στη Γ' Εθνική και ίσως κάποιος θα έλεγε ότι κάνω ένα βήμα πίσω. Ωστόσο, πιστεύω ότι με αυτή μου την επιλογή θα κάνω δύο ίσως και τρία βήματα μπροστά».

Τι έπαιξε ρόλο στην απόφαση του: «Ο Πρόεδρος του Κερατσινίου, κύριος Αραβαντινός και η προσέγγιση του. Με τις σκέψεις του να είναι στα ίδια επίπεδα με τις δικές μου, οπότε ήταν εύκολη η απόφαση μου να έρθω».

Για την Γ' Εθνική: «Να πω την αλήθεια δεν ξέρω πολλά πράγματα... Εχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που έπαιξα και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα πιστεύω. Το γεγονός ότι πέφτουν πολλές ομάδες κάνει το Πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό. Είναι καλό και για εμάς να είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για το Κερατσίνι: «Πρώτο παιχνίδι είναι που είδα. Είμαστε καλή ομάδα από ότι είδα, αλλά θα πρέπει να μιλήσουμε και με τον προπονητή, να δούμε πως θα παίζουμε τη φιλοσοφία μας σαν ομάδα. Πιστεύω όμως ότι θα είμαστε καλή και ανταγωνιστική ομάδα».

Να σημειωθεί ότι ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης έπαιξε το 2012-13 στη Γ' Εθνική με την Κόρινθο.

[googlead][/googlead]

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep