Ανακοινώσεις… προσεχώς

Μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα γνωστοποιήσει ο… ενήμερος Αχαρναϊκός το ρόστερ του.

Φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα εξασφάλισε ο Αχαρναϊκός και όπως γνωστοποίησε εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθούν οι παίκτες που θα απαρτίζουν το ρόστερ, αφού τα δελτία θα εκδοθούν. Μάλιστα, για πρώτη φορά η ΠΑΕ αναφέρεται επίσημα στον Γιώργο Μελά ως μεγαλομέτοχο. Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Συνεχίζεται η αλλαγή πορείας της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ σε έναν δρόμο που διακρίνεται από προγραμματισμό και οργάνωση. Απόδειξη πως σήμερα η ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ κατάφερε να εκδώσει τόσο Φορολογική όσο και Ασφαλιστική Ενημερότητα κάνοντας ρύθμιση παλαιότερων οφειλών σε Εφορία και ΙΚΑ.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι δηλώνουν ο Μεγαλομέτοχος κ. Μελάς και ο Πρόεδρος κ. Κολιός για την πορεία των διαδικασιών που είναι αποτέλεσμα ωστόσο σκληρής και εντατικής δουλειάς των τελευταίων ημερών.

«Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ διαψεύδει μέρα με την ημέρα τις Κασσάνδρες που έλεγαν πως δεν θα αντέξει και δεν θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα. Η οικονομική και διοικητική «υγεία» της ομάδας έρχεται με προσπάθεια, αλλά κυρίως με συνεργασία. Δεν περισσεύει κανείς στον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ, μόνο ενωμένοι θα δούμε την ομάδα της καρδιάς μας εκεί που της αξίζει!» δήλωσε ο κ. Κολιός.

Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν τα ονόματα που θα απαρτίζουν και το τελικό ρόστερ της ομάδας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 31 Αύγουστος 2017 13:51

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Πέμπτη, 31 Αύγουστος 2017 14:01 Comment Link

    Ο μαυρονασιος που ειναι ρε παιδια???χωρις μουστακι δεν μπορει να γινει αχαρναικος

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep