"Βιάστηκαν οι κινδυνολόγοι"

Ο Κλήμης Κολιός Ο Κλήμης Κολιός

Ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού Κλήμης Κολιός στέλνει μήνυμα σε όσους είχαν ξεγράψει την ομάδα του.

Το νερό έχει μπει στο αυλάκι για να συμμετάσχει και φέτος στο πρωτάθλημα της Football League ο Αχαρναϊκός με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Κλήμη Κολιό να επισημαίνει με δηλώσεις του στο FL News πως "βιάστηκαν οι κινδυνολόγοι".

Ο άνθρωπος -που τρέχει την ομάδα του Μενιδίου μαζί με τον Γιώργο Μελά- τόνισε πως έχει χρεωθεί σε προσωπικό επίπεδο για την ΠΑΕ, αλλά δεν σκοπεύει να υπαναχωρήσει. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα επόμενα βήματα και εγκωμίασε τον κόουτς Πέτρο Δημητρίου.

"Κλείνει το ρόστερ μας. Από αύριο (30/8) θα είμαστε έτοιμοι για ανακοινώσεις. Εχουμε άψογη συνεργασία με τον τεχνικό Πέτρο Δημητρίου και θα διαθέτουμε ένα ρόστερ με περίπου 25 παίκτες. Μέσα στην εβδομάδα εξάλλου θα εξασφαλίσουμε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Οι κινδυνολόγοι βιάστηκαν να πουν ότι διαλύθηκε ο Αχαρναϊκός. Μας είχαν ξεγράψει από τον Ιούνιο. Μαζί με τον Γώργο Μελά όμως είμαστε εδώ για την ομάδα. Συνεχίζω να βοηθάω, παρ' ότι είχα αποφασίσει την παραίτηση. Υπάρχει κόσμος που αγαπάει τις ομάδες και θυσιάζεται. Προσωπικά έχω χρεωθεί πάρα πολλά, αλλά δεν κάνω πίσω. Υπάρχουν και παράγοντες τους Μενιδίου που στέκονται ως συμπαραστάτες και εν καιρώ θα αναφερθούμε στη βοήθεια τους".

Σε ότι αφορά το θέμα με την επιβολή και ενεργοποίηση ποινών -το οποίο έχει ανακύψει για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς πρώην παίκτες- ο Κλήμης Κολιός υπογράμμισε ότι "με καλή πίστη και τρέξιμο θα καλυφθούν και αυτά τα θέματα. Εκτιμώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα".

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep