Μένει ο Μιλούνοβιτς

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς Ο Λούκα Μιλούνοβιτς

Ο Αρης δεν τα βρίσκει στην αποζημίωση με τον Σέρβο Λούκα Μιλούνοβιτς - Το ανοικτό παράθυρο για μία ακόμη μεταγραφή.

Το "βαρύ" συμβόλαιο του Λούκα Μιλούνοβιτς (120.000 ευρώ) και οι ανοικτοί λογαριασμοί με τον Αρη από την περασμένη σεζόν αποτέλεσαν τελικά ανυπέρβλητο εμπόδιο για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ΠΑΕ δεν τα βρήκε με τον Σέρβο στην αποζημίωση και ως εκ τούτου ο ποδοσφαιριστής παραμένει στο ρόστερ της ομάδας για τη σεζόν 2017-18. Ανοικτό παράθυρο για μεταγραφή υπάρχει ακόμη, αν και τα οικονομικά περιθώρια στενεύουν. Οι "κίτρινοι" θα κινηθούν μόνο για κάτι εξαιρετικό επιθετικά, ενώ εγκαταλείφθηκε η αρχική σκέψη για μία ακόμη προσθήκη στη θέση του στόπερ.

Ρήξη με Ντάγκρα

Από κει και πέρα, η απροθυμία τού Δημήτρη Ντάγκρα να παραχωρηθεί δανεικός επέφερε τη ρήξη στη σχέση του με τον Αρη. Μπορεί αρχικά να υποστήριζαν από την ΠΑΕ ότι δεν τίθεται θέμα λύσης συμβολαίου (επειδή πιστεύουν στον 22χρονο πλάγιο επιθετικό), ωστόσο παρατηρείται εσχάτως μία μεταστροφή.

Δανεισμός ή λύση συμβολαίου είναι οι λύσεις που προτείνει στον παίκτη ο Αρης με την κατάσταση να εξελίσσεται απρόσμενα. Θυμίζουμε ότι ο Ντάγκρας (που έπαιζε την περασμένη σεζόν στον Αχαρναϊκό και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς) απέρριψε την προοπτική της μετακόμισης στη Βέροια.

[googlead][/googlead] 

Last modified onΤρίτη, 29 Αύγουστος 2017 13:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep