Αρχισε επίσημα η 2η θητεία

Ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε τον Νίκο Κουρμπανά που θα προπονήσει τους παίκτες στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.

Στην επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Νίκο Κουρμπανά προχώρησε ο Παναιγιάλειος. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε (εντός της ημέρας όπως είχε προαναγγείλει το FL News) την πρόσληψη του 45χρονου τεχνικού ο οποίος θα παραβρεθεί και στην απογευματινή προπόνηση στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο.

Ετσι, αρχίζει και με τη... βούλα η 2η θητεία του Κουρμπανά στο Αίγιο, καθώς είχε συνδέσει το όνομά του και με την άνοδο της ομάδας από τη Γ' Εθνική (2012-13) στη Β' (2013-14).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά. Ο 55χρονος τεχνικός βρέθηκε χθες στα γραφεία τού συλλόγου μας, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της διοίκησης, όπου και αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία τής ομάδας, ενώ σήμερα το πρωί υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο Κορίνθιος τεχνικός θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση σήμερα στις 6μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, αφού πρώτα παρουσιαστεί από τη διοίκηση στους νέους συνεργάτες και τους παίκτες του".

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 26 Αύγουστος 2017 14:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep