Προτάθηκε δανεισμός σε Ντάγκρα

Ποια είναι τα δεδομένα για τον 22χρονο Δημήτρη Ντάγκρα που απέκτησε φέτος ο Αρης από τον Αχαρναϊκό.

Η περσινή γεμάτη σεζόν με τον Αχαρναϊκό (26 συμμετοχές, 5 γκολ στη Football League) άνοιξε του πόρτα του Αρη για τον Δημήτρη Ντάγκρα, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα αγωνιστεί με τους "κίτρινους" σε επίσημο ματς τη φετινή σεζόν.

Στον 22χρονο μεσοεπιθετικό -ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι τραυματίας και θα χάσει το αυριανό φιλικό στα Τρίκαλα- προτάθηκε με εισήγηση του κόουτς Δημήτρη Σπανού να παραχωρηθεί δανεικός. Η εξέλιξη αυτή δεν ενθουσίασε τον παίκτη και ειδικότερα η προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα της βόρειας Ελλάδας. Εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενος της μετακόμισης στη Βέροια (αν και από την Ημαθία υποστηρίζουν ότι δεν έγινε καμία κρούση από τη δική τους πλευρά) ξεκαθαρίζοντας ότι θα προτιμούσε ομάδα της Αθήνας για να βρίσκεται κοντά στο σπίτι του (ο Αχαρναϊκός θα πετούσε τη... σκούφια του για να τον πάρει πίσω). Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι συναίνεσε ήδη στην πρόταση του Άρη, αφού επιφυλάχτηκε να απαντήσει και η ΠΑΕ τον άφησε να το σκεφτεί μέχρι τη Δευτέρα.

Ακόμη πάντως κι αν αρνηθεί δεν τίθεται θέμα αποδέσμευσης, αφού έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο και τον "πιστεύουν" στον Άρη. Απλώς το ρόστερ είναι υπεράριθμο, ενώ αναμένεται να αποκτηθεί ένας ακόμη πλάγιος επιθετικός.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep