«Ομάδα με υψηλό επίπεδο»

Οι Οικονομόυ, Παπατόλιος αναφέρθηκαν στην έως τώρα προετοιμασία του ΟΦΗ.

Δύο από τα νέα πρόσωπα του ΟΦΗ στο ρόστερ, οι Άγγελος Οικονόμου, Θανάσης Παπατόλιος μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ και αναφέρθηκαν στην έως τώρα προετοιμασία. Αμφότεροι δήλωσαν ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και εξέφρασαν τη βεβαιότητά τους για την επιτυχία.

Ο Άγγελος Οικονόμου είπε: «Είναι όλα πολύ καλά. Το προπονητικό κέντρο και οι συνθήκες, όλα πάνε καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή να έρθω στον ΟΦΗ. Προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα στην ομάδα. Κάναμε καλή δουλειά στο Καρπενήσι και συνεχίζουμε. Εχουμε ομάδα με υψηλό επίπεδο, καλό κλίμα και πιστεύω ότι θα πετύχουμε».

Ο Θανάσης Παπατόλιος δήλωσε: «Συνεχίζουμε τη δουλειά με στόχο η ομάδα να είναι έτοιμη στα επίσημα παιχνίδια. Δουλέψαμε πολύ στο Καρπενήσι και συνεχίζουμε και εδώ στο Ηράκλειο με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά. Η Β’ Εθνική είναι δύσκολο πρωτάθλημα, το έζησα και με τον Αχαρναικό και θα έχει μεγάλη σημασία να κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα».

Δείπνο της ΠΑΕ

Στα αγωνιστικά, την Πέμπτη (24/08) δίνεται φιλικό με τον ΑΟ Τυμπακίου και οι Περογαμβράκης, Μάρτος, Λεάλ μπήκαν σε κανονικό ρυθμό. Ατομικό ακολουθεί ο Φαζός και η επιστροφή του προγραμματίζεται σε περίπου 20 ημέρες. Την Παρασκευή (25/08) η ΠΑΕ θα παραθέσει δείπνο (20:30) στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τους υπαλλήλους της ομάδας, στην ταβέρνα «Πετούσης» στην Αμμουδάρα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 24 Αύγουστος 2017 13:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep