«Πολλή δουλειά»

Ο νέος σκάουτ του ΟΦΗ, Πέτρος Μαρινάκης μίλησε για τα νέα του καθήκοντα.

Σκάουτ της πρώτης ομάδας και τεχνικός διευθυντής της Κ19 και των τμημάτων υπδομής του ΟΦΗ είναι από τη Δευτέα (21/08) ο Πέτρος Μαρινάκης. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ υποσχέθηκε πολλή δουλειά και ανέφερε:

«Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο Φώτη Τσάλο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Πρώτα πρέπει να δουλέψουμε. Μας περιμένει πολύ δουλειά, για να φέρουμε αποτελέσματα για τον ΟΦΗ» τονίζει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Για τη δουλειά που πρέπει να γίνει και στο τμήμα σκάουτινγκ αλλά και στις υποδομές του ΟΦΗ, είπε:

«Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που πρέπει να δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα στις υποδομές. Έχουμε καλό υλικό στις υποδομές και το ξέρω καλά αυτό. Πρέπει να προσέξουμε τα παιδιά που έχουμε εκεί. Επίσης στο τμήμα σκάουτινγκ, άποψή μου είναι ότι ο ΟΦΗ πρέπει να επιλέγει τους παίκτες που πρέπει να έρχονται στην ομάδα μας. Σε όλα αυτά ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει τον πρώτο λόγο και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε καλή συνεργασία. Μαζί με όλο το τιμ της ομάδας, θα βοηθήσω και εγώ για να κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα μας».

Φιλικό στο Τυμπάκι

Την Πέμπτη (24/08, 18:15) ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει στο Τυμπάκι τον ΑΟ Τυμπακίου με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Τίτου, πολιούχου της περιοχής. «Ο ΟΦΗ με σεβασμό στην φίλη ομάδα του ΑΟΤυμπακίου και στο ποδοσφαιρικό κοινό της Μεσαράς, όπου το στοιχείο του ΟΦΗ είναι έντονο, θα βρεθεί με χαρά στην περιοχή. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα δώσει την ευκαιρία στο φιλικό αυτό και σε παίκτες που δεν έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα μέχρι σήμερα φιλικά παιχνίδια του ΟΦΗ. Να σημειωθεί ότι την Κυριακή (27/8) ο ΟΦΗ δίνει το ισχυρό τεστ με την Κυπριακή Ομόνοια στο Γεντί Κουλέ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 22 Αύγουστος 2017 14:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep