Φιλική νίκη για Παναιγιάλειο

Οι «μελανόλευκοι» επιβλήθηκαν με 2-0 του Πιερικού σε φιλικό.

Νικηφόρο ήταν το τέταρτο φιλικό του Παναιγιάλειου στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Μετά τις ήττες από Παναιτωλικό, Τηλυκράτη Λευκάδας και Βόλο ΝΠΣ, η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου επικράτησε με 2-0 του Πιερικού εκτός έδρας την Κυριακή (13/8) μπροστά σε περίπου 250 φιλάθλους.

Στο 56’ ο Σταματής βρήκε την μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0, ενώ στο 64’ ο Κριστέρο με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης η διοίκηση του Πιερικού τίμησε την ΠΑΕ Παναιγιάλειος για την συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση της ομάδας του Αιγίου.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Τάσος Ιωαννίδης): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Τερζής, Κανταρτζής, Κυριλλίδης, Κωστίκος, Κραγιόπουλος, Σαμανίδης, Κατσιαμητας, Παραφέστας, Κοκονόζι. Αγωνίστηκαν και οι Τοπουζλής, Λαζαρίδης, Καρτσαμπάς, Κτιστόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Παπαδόπουλος, Γκουντρουμπής, Τουλίκας, Καταχιώτης, Γούτσιος, Τουλκερίδης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Ρέλλας, Σμίλτος, Στίκας, Κοντοχήστος, Γκούμας, Γαβριηλιδης, Κριστέτο, Γκούφας, Σκαρτσίλας, Σταματής. 

* Δεν έπαιξαν οι Αθανασίου και Παπαχρήστου (είχαν κάποιες ενοχλήσεις από μικροτραυματισμούς), Βλάχος (δεν είναι ακόμα έτοιμος), Τσουρής και Παπαδημητρακόπουλος, αλλά και οι νεοαποκτηθέντες Αρναρέλλης και Γεωργακόπουλος.

Last modified onΔευτέρα, 14 Αύγουστος 2017 01:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep