«Μην έχουμε πάλι τα ίδια»

Οι Ultras Gate 3, με αφορμή την κλήρωση κυπέλλου, φέρνουν και πάλι στην επικαιρότητα το θέμα της κλειστής κερκίδας του ΔΑΚ

Η κληρωτίδα του κυπέλλου Ελλάδας έφερε την ΑΣΑ απέναντι στους Παναθηναϊκό, ΑΕΛ και Παναχαϊκή, με τους οργανωμένους φίλους της Αναγέννησης, τους Ultras Gate 33, με ανακοίνωση τους, να ξεκαθαρίζουν πως η ΑΣΑ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Παράλληλα,  αναφέρονται εκ νέου και στο θέμα της κλειστής Ανατολικής κερκίδας του ΔΑΚ, στην οποία έχει μπει «λουκέτο» από το μακρινό 2005!

Αναλυτικά:

«Κλήρωση κυπέλλου για την ΑΣΑ μας με την Παναχαϊκή, ο πρώτος αγώνας εκτός στη Πάτρα, μετά με Παναθηναϊκό στη Καρδίτσα και ο τρίτος αγώνας με την ΑΕΛ πάλι στη πόλη μας.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΑΡΑ μας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, το έχει αποδείξει και στο παρελθόν και το μόνο που περιμένουμε είναι να περάσει ο καιρός ώστε να βρεθούμε στη κερκίδα φωνάζοντας για τη κιτρινόμαυρη θεά μας!

Θέλουμε πρώτα όμως να σταθούμε σε δυο πράγματα

Ελπίζουμε φέτος να μην έχουμε τα ίδια τραγελαφικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο μας στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ πέρυσι, όταν ο πρόεδρος μας αδιαφορώντας για τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας που εκπροσωπούσε, προμήθευσε με εισιτήρια τις προηγούμενες μέρες τους φιλάθλους της ΑΕΚ στη τιμή των 10 ευρώ, την ίδια ώρα που oι τιμές των εισιτηρίων για τις δικές μας θύρες ήταν 15, 20 και 30 ευρώ αντίστοιχα. Δεν θα αναφερθούμε στα υπόλοιπα που έγιναν καθώς τα είχαμε γράψει στην τότε ανακοίνωση και μένουμε για ακόμη μια φορά στα θετικά καθώς εκείνη τη μέρα η ομάδα μας έκανε τα αδύνατα δυνατά γυρνώντας το παιχνίδι από 0-2 σε 2-2.

Επίσης μιας και έρχονται ιστορικές στιγμές για ακόμη μια φορά στο στάδιο της πόλης μας δεν μπορούμε να μην μιλήσουμε για το θέμα του γηπέδου όπου φέτος συμπληρώνονται 12 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που ήταν επίσημα ανοιχτή η τσιμεντένια θρυλική ανατολική κερκίδα στον αγώνα με τα Τρίκαλα το 2005 και εξαιρούμε τη χρονιά του 2011 όπου σαν οργανωμένοι πήραμε την απόφαση να παρακολουθήσουμε τους αγώνες από τη μητρική μας θέση τη θύρα 3 όπου ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση. Ντροπή σε όλους τους βουλευτές, δημάρχους και λοιπούς υπευθύνους που αφήνουν τη κερκίδα και γενικά το στάδιο να μαραζώνει και ευχόμαστε αν κάποια στιγμή έρθει η ώρα να πέσει, μακάρι να πέσει στα κεφάλια τους»!

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 13 Αύγουστος 2017 11:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep