«Μελανόλευκος» και ο Αρναρέλλης

Ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Αρναρέλλη

Ακόμα ένας ποιοτικός παίκτης προστίθεται στο ρόστερ του Παναιγιάλειου, με τους «Μελανόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του Αλέξανδρου Αρναρέλλη.

Ο 26χρονος άσος την περασμένη σεζόν φόρεσε τις φανέλες των Κέρκυρα (2/1) και ΑΟΤ (23/3), με τον  ίδιο, με δηλώσεις του, να μην κρύβει την χαρά του που η νέα σεζόν θα τον βρει στο Αίγιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αρναρέλλη. Ο 26χρονος (γεν. 1/10/1991) μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία τού συλλόγου μας, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε από την Κέρκυρα (2 συμμετοχές – 1 γκολ), ενώ από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούνιο έπαιξε στον ΑΟ Τρίκαλα (23 συμμετοχές – 3 γκολ). Στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα τής Τριγλίας Ραφήνας, του Βύζαντα Μεγάρων και της Καλλιθέας.

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο νεοαποκτηθείς παίκτης μας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναιγιάλειο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 11 Αύγουστος 2017 19:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep