«Τιμή μου να είμαι αρχηγός»

Ο Χρήστος Μπούρμπος για το περιβραχιόνιο στον Άρη και τον Παύλο Μυροφορίδη.

Από τη Νάουσα, όπου πραγματοποιεί η ομάδα του Άρη το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, μίλησε ο Χρήστος Μπούρμπος.

Ο 34χρονος αμυντικός ανέλυσε στους δημοσιογράφους τις σκέψεις του για την πορεία μέχρι στιγμής των «κίτρινων» στα Τρία – Πέντε Πηγάδια και στάθηκε στις αλλαγές που έχουν γίνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζοντας πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του Παύλου Μυροφορίδη ως τεχνικού διευθυντή. Επίσης μίλησε για το γεγονός ότι θα είναι αρχηγός και δήλωσε πως είναι τιμή του να φορά το περιβραχιόνιο. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι ένα δύσκολο κομμάτι η αρχή μιας καινούργιας χρονιάς. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και ένας νέος προπονητής. Προσπαθούμε καθημερινά, το βλέπετε και εσείς είναι σκληρές οι προπονήσεις και προσπαθούμε να μπούμε και στη φιλοσοφία του καινούργιου προπονητή  και τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα. Είναι η 17η προετοιμασία. Σαν άνθρωπος έχω φιλοδοξίες και μου αρέσει ο ανταγωνισμός και μ’ αρέσει να βελτιώνομαι. Ουσιαστικά στην ομάδα που βρίσκομαι έχω έρθει για ένα σκοπό και πρέπει να τον τελειώσω. Δουλεύουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε το στόχο και πιστεύω ότι φέτος είναι η τελευταία χρονιά στην Β’ Εθνική. Δεν μπορώ να πω ότι και πέρσι δεν είχαμε παιδιά τα οποία δεν είχαν βλέψεις ανόδου. Είναι πολλά τα καινούργια πρόσωπα, γνωριζόμαστε, μαθαίνω και εγώ τα παιδιά. Σίγουρα είναι σημαντικός ο ρόλος του κ. Μυροφορίδη που ήταν ένα στέλεχος που έλειπε από πέρσι. Αυτό μας δίνει μια αυτοπεποίθηση και μια ασφάλεια. Η μεγαλύτερη αλλαγή ήταν αυτή».

Για το αν η ομάδα φέτος είναι πιο σκληραγωγημένη: «Το πρωτάθλημα της Football League είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα που κάποιοι μπορεί να το υποβαθμίζουμε. Εγώ σαν παίκτης είτε Β’ θα είναι είτε Γ’ θεωρώ ότι οι παίκτες που ήρθαν φέτος γνωρίζουν καλύτερα την κατηγορία και είναι πιο έμπειροι και ξέρουν τι χρειάζεται».

Για το ότι θα φορά το περιβραχιόνιο: «Είναι μεγάλη τιμή να είσαι αρχηγός στην ομάδα του Άρη. Είτε φοράω το περιβραχιόνιο είτε όχι είναι ουσιαστικά μόνο στα χαρτιά. Αυτό που θα έκανα είτε το φορούσα είτε όχι θα το κάνω. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω και να στηρίξω κάποια παιδιά. Σίγουρα είναι μεγάλη τιμή το περιβραχιόνιο σε αυτή την ομάδα».

Για την παρουσία αρκετού κόσμου στο φιλικό με τη Βέροια: «Πέρσι υπήρχε μια μεγάλη απογοήτευση αν και το παλέψαμε μέχρι το τέλος. Ο κόσμος όπως έχουμε δει θέλει να στηρίξει την ομάδα και να είναι κοντά σε αυτή απλά πρέπει και εμείς να του δίνουμε το πάτημα με τα κατάλληλα αποτελέσματα. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το τι πήγε στραβά πέρσι: «Δεν ήταν κάτι συγκεκριμένο, ήταν κάποια λάθη τα οποία μας επηρέασαν, ακόμα και η αναβολή του πρωταθλήματος και δεν είναι δικαιολογία. Αργήσαμε να μπούμε παικτικά στο πρωτάθλημα και πήραμε κάποια πράγματα αφ’ υψηλού γιατί νομίζαμε ότι θα κερδίζαμε εύκολα τα παιχνίδια. Από κει και μετά ήταν αργά για να μειώσουμε τη διαφορά αν και νομίζω ότι ήταν μια πορεία πρωταθλητισμού. Είδατε ότι κάποιες ομάδες δεν χάνανε».

Για το αν αισθάνεται ότι πρέπει να καθοδηγεί την ομάδα εντός του αγωνιστικού χώρου:  «Ανεξάρτητα από την ηλικία μου αν χρειαστεί να καθοδηγήσω κάποιον ή να του κάνω κάποια παρατήρηση θα το κάνω  όπως θα θέλω και εγώ μέσα στο παιχνίδι μια βοήθεια. Δεν κοιτάω ηλικίες. Το μόνο που θέλω είναι το σύνολο της ομάδας να είναι μαχητές και θεωρώ πως μόνο έτσι θα πετύχουμε το στόχο μας».

Last modified onΤρίτη, 08 Αύγουστος 2017 20:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep