«Θέση με προοπτική»

Ο Βασίλης Κρασανάκης χαρακτηρίζει την τεχνική ηγεσία της Κ19 του ΟΦΗ ως θέση με προοπτική αλλά και με υποχρεώσεις

Η προοπτική ανάδειξης ακόμα περισσότερων ποδοσφαιριστών από τα «σπλάχνα» του ΟΦΗ ήταν αυτό που έπεισε τον Βασίλη Κρασανάκη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κ19 του συλλόγου.

Ο πρώην προπονητής του ΠΟΑ, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, χαρακτήρισε την πρόταση να αναλάβει τα ηνία της ομάδας νέων ως μεγάλη προοπτική, αλλά με αντίστοιχα μεγάλες ευθύνες και υποχρεώσεις, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προκάτοχο του, Βασίλη Πλεσίτη, ενώ αναφέρθηκε και στον Νίκο Παπαδόπουλο και τον ρόλο που έπαιξε η παρουσία του στον ΟΦΗ, στην τελική του απόφαση να δεχθεί την θέση.

Αναλυτικά: 

«Το να δουλέψω στην ομάδα του ΟΦΗ είναι για μένα μια πρόταση με μεγάλη προοπτική. Είναι μια θέση με ευθύνη και υποχρεώσεις.

Πείστηκα από τα όσα μου είπαν οι άνθρωποι της ομάδας για το πλάνο τους και την σημασία να συνεχιστεί η δουλειά που έχει ξεκινήσει στην δεύτερη ομάδα του ΟΦΗ, για την ανάδειξη παικτών για την πρώτη ομάδα του ΟΦΗ.

Θα πρέπει να πω ότι διαδέχομαι ένα σπουδαίο προπονητή τον Βασίλη Πλεσίτη, ο οποίος είχε μια ιδιαίτερα πετυχημένη παρουσία στην ομάδα. Στόχος μας είναι και εμείς, εγώ και ο συνεργάτης μου Κώστας Παντζαρίδης, αλλά και το υπόλοιπο τιμ ανθρώπων που θα είναι δίπλα μας, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να προετοιμάσουμε παιδιά για την πρώτη ομάδα.

Θέλω να πω ακόμη ότι σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου, έπαιξε η παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ. Είναι ένας προπονητής που εκτιμώ ιδιαίτερα και δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον στην ανάδειξη νέων παικτών».

Την Παρασκευή η «πρώτη»

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, η προετοιμασία της Κ19 είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής 11 Αυγούστου (18:00), όπου και θα διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 08 Αύγουστος 2017 12:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep