Τα είπαν Τσάλος – Λεουτσάκος

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Φώτης Τσάλος συναντήθηκε με τον ομόλογο του της Football League, Λεωνίδα Λεουτσάκο

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος βρίσκεται στην Αθήνα για σειρά συναντήσεων με ανθρώπους του ποδοσφαίρου και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην τα πει με τον πρόεδρο της Football League, Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, ενώ η συζήτηση τους πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Οι δύο πλευρές μίλησαν γενικά για το πρωτάθλημα, αλλά και ειδικά, τόσο για τα προβλεπόμενα έσοδα της φετινής σεζόν, όσο και για το προγραμματισμένο Δ.Σ της Παρασκευής 4 Αυγούστου. Μάλιστα, ο κ. Τσάλος ανακοίνωσε πως όχι μόνο θα δώσει το παρών, αλλά θα δηλώσει και υποψηφιότητα για την θέση του αντιπροέδρου!

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, του, αμέσως μετά το ραντεβού του με τον κ. Λεουτσάκο, ο πρόεδρος του ΟΦΗ τόνισε:

«Ευχαριστώ τον κ. Λεουτσάκο για τη συνάντηση και την ενημέρωση. Η προσπάθεια του στην Football League, είναι σημαντική.

Για μας είναι θετικό, ότι θα περιμένουμε φέτος από την Football League ένα ποσό από έσοδα περίπου 100 χιλ. ευρώ, τα οποία θα μας βοηθήσουν στον προγραμματισμό μας.

Θα είμαστε πολύ κοντά σε όλες τις διεργασίες της Football League και σαν ΟΦΗ θα παίξουμε δυναμικό ρόλο. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, καθώς το όνομα του ΟΦΗ, το επιβάλλει.

Θα πάμε μαζί με τον πρόεδρο της Football League στην συνάντηση με τον Υπουργό, για σημαντικές διεκδικήσεις της Football League».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 02 Αύγουστος 2017 14:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep