Μάκος και δυο ακόμα

Στο στόχαστρο του ΟΦΗ ο Γρηγόρης Μάκος. Κίνηση για ακόμα δύο θέσεις

Ο Γιάννης Ποτουρίδης ήταν η 9η φετινή μεταγραφή του ΟΦΗ, όμως οι Κρητικοί δεν σταματάνε εκεί, καθώς ο αμέσως επόμενος στην λίστα του Νίκου Παπαδόπουλου είναι ο Γρηγόρης Μάκος.

Ο 30χρονος αμυντικός χαφ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Παναιτωλικό, έχοντας 25 συμμετοχές και τρία γκολ στο πρωτάθλημα της Super League, με το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ να θεωρεί πως με την κλάση του, αλλά και την εμπειρία του σε τοπ επίπεδο (Πανιώνιος, ΑΕΚ, Μόναχο 1860), μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια του ΟΦΗ για επιστροφή στα «σαλόνια» της Super League.

Οι Κρητικοί, όμως, δεν σταματάνε στον Μάκο, καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος θέλει να «γεμίσει» το ρόστερ του, ενόψει της απαιτητικής σεζόν που ακολουθεί. Έτσι, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει πως εκτός του 30χρονου μέσου, οι ιθύνοντες του ΟΦΗ έχουν αποφασίσει να κινηθούν για ακόμα έναν παίκτη στον χώρο του κέντρου, όπως επίσης και για έναν κεντρικό αμυντικό, ενώ, φυσικά, παραμένουν stand by αναφορικά με το τι θα γίνει με την περίπτωση του Δημήτρη Κομεσίδη και αν ο Νίκος Παπαδόπουλος θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του 29χρονου αμυντικού και την νέα σεζόν.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 01 Αύγουστος 2017 13:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep