Στον… αέρα ο Σόουζα

Άκαρπες αποδείχθηκαν οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στην διοίκηση του Άρη και τον Ούγκο Σόουζα

Τα πάντα παραμένουν ανοικτά, αναφορικά με την παραμονή ή όχι του Ούγκο Σόουζα στον Άρη. Η συμμετοχή του Πορτογάλου αμυντικού στην πρώτη προπόνηση της ομάδας θεωρήθηκε ως… βήμα παραμονής, όμως το γεγονός πως ο παίκτης δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή για τα Τρία – Πέντε Πηγάδια, περιέπλεξε τα πράγματα.

Ο Σόουζα μαζί με τον μάνατζερ του (Ίλια Ίβιτς) έμειναν στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσουν με τον Θοδωρή Καρυπίδη το μέλλον του παίκτη στην ομάδα. Ο ίδιος ο Σόουζα συνεχίζει να μην βλέπει με καλό μάτι την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League, με αποτέλεσμα να ζητά από τους διοικούντες του Άρη να τον αφήσουν ελεύθερο, καθώς έχει ήδη στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Super League.

Από την πλευρά του ο Άρης κατανοεί την επιθυμία του Πορτογάλου να αγωνιστεί στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. Μάλιστα, ο Θοδωρής Καρυπίδης, πρότεινε νέο τριετές συμβόλαιο στον παίκτη, όμως οι οικονομικές απολαβές δεν ήταν αυτές που θα ήθελε ο Πορτογάλος και τα πάντα παραμένουν… στον αέρα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 01 Αύγουστος 2017 11:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep