Θερμή «πρώτη» (pics)

Περίπου 1.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο «Γεντί Κουλέ» στην πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ.

Ξεκίνησε με… καπνογόνα ο ΟΦΗ. Στο γήπεδο του «Γεντί Κουλέ» μπήκαν το απόγευμα της Δευτέρας (31/07) οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου για την πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν με τους περίπου 1.000 φιλάθλους των «ασπρόμαυρων» να δημιουργούν μία ζεστή ατμόσφαιρα με τα καπνογόνα που άναψαν και τα συνθήματα που φώναξαν.

Το «παρών» στο χορτάρι έδωσαν οι οκτώ νεοαποκτηθέντες Ορτέγκα, Μάρτος, Λεάλ, Περογαμβράκης, Μονιάκης, Ζιαμπάρης, Σιώπης, Κουσκουνάς, αλλά και οι «παλιοί» Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Νάστος, Χαντί, Κοντογιάννης, Μανιαδής, Μάνος, Ογκμποε, Βρεττός και Πουρτουλίδης.

Επίσης στην πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ πήραν μέρος οι Παπαδάκης, Πλευράκης, Παναγιώτου, που προέρχονται από την Κ19, αλλά και οι Περδίκης και Νηστικάκης, οι οποίοι θα είναι στην προετοιμασία και δεν αποκλείεται στο φινάλε της να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή των Κρητικών θα αναχωρήσει στις 6 Αυγούστου για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Φώτης Τσάλος, απέφυγε τις δηλώσεις και απλά αρκέστηκε να πει ότι ζητάει την συμπαράσταση και την βοήθεια όλων για να πετύχει η προσπάθεια του ΟΦΗ.

Last modified onΔευτέρα, 31 Ιούλιος 2017 20:35

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep