«Μελανόλευκος» ο Σταματής

Ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού Ανδρέα Σταματή

Ακόμα ένα σπουδαίο «εργαλείο» προστίθεται στην μηχανή του Αιγίου. Όπως αποκάλυψε έγκαιρα το FL News, ο Παναιγιάλειος προχώρησε στην απόκτηση του Ανδρέα Σταματή, με τους «μελανόλευκους» να ανακοινώνουν την μονοετή συμφωνία τους με τον 24χρονο φορ.

Ο Σταματής πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στο περσινό πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League, καθώς με 11 γκολ σε 32 συμμετοχές του, ήταν ο βασικός λόγος που τα Χανιά κατάφεραν (εντός αγωνιστικού χώρου, τουλάχιστον), να κερδίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Κατά το παρελθόν, ο Έλληνας επιθετικός έχει φορέσει την φανέλα ομάδων όπως η Ζάκυνθος, ο Πιερικός αλλά και η ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Σταματή. Ο 24χρονος (γεν. 12/5/1993) επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία μας, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους.

Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα των Χανίων, σκοράροντας 11 φορές σε 32 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανιώνιο, την ΑΕΚ, τον Πανηλειακό, τον Ηρακλή Ψαχνών, τον Πιερικό και τη Ζάκυνθο.

Αμέσως μετά την υπογραφή τού συμβολαίου του ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Θέλω καταρχάς να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Υπόσχομαι πως θα δουλέψουμε πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο, ελπίζοντας να βάλουμε το λιθαράκι μας, ώστε να πάμε τον Παναιγιάλειο στη θέση που του αρμόζει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 31 Ιούλιος 2017 13:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep