«Τεράστια ομάδα ο Άρης»

Οι δηλώσεις των Γιώργου Δεληζήση, Στέλιου Μαραγκού και Αντώνη Καπνίδη στην «πρώτη» του Άρη.

Εκτός από τους Δημήτρη Σπανό και Παύλο Μυροφορίδη, στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης του Άρη την Πέμπτη (27/07) μίλησαν στους δημοσιογράφους και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, Γιώργος Δεληζήσης, Στέλιος Μαραγκός και Αντώνης Καπνίδης, οι οποίοι επανέλαβαν τον πρώτο στόχο της ομάδας, την άνοδο.

Αρχικά, ο Γιώργος Δεληζήσης, ο οποίος ανακοινώθηκε την ίδια ημέρα από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, δήλωσε πως ήρθε σε μία τεράστια ομάδα με υψηλές απαιτήσεις. Συγκεκριμένα είπε: «Έχω έρθει σε μία τεράστια ομάδα, οι απαιτήσεις είναι υψηλές, ήρθαμε να δουλέψουμε. Ο στόχος είναι ένας, να κατακτήσουμε τον τίτλο. Για μένα το πιο σημαντικό ρόλο έπαιξε ο κ. Μυροφορίδης για να έρθω στον Άρη αλλά και η προοπτική που έχει η ομάδα, αλλιώς δεν θα άφηνα την SuperLeague». Αναφορικά με το πόσο γρήγορα θα δέσει η ομάδα με μία εντεκάδα μεταγραφών είπε: «Από την εμπειρία μου πιστεύω ότι αν υπάρχουν καλοί χαρακτήρες είναι εύκολο να δέσει μία ομάδα. Κάθε μέρα που περνάει η ομάδα θα γίνεται οικογένεια».

Από την πλευρά του ο Στέλιος Μαραγκός τόνισε: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει χρόνος για δηλώσεις, η ομάδα έχει ανάγκη από σκληρή δουλειά για να πετύχει τον στόχο της. Και πέρυσι ήταν μονόδρομος η άνοδος,  αλλά φέτος είναι επί δύο. Πρέπει να βρεθεί ο τρόπος, δεν ξέρω πως θα είναι αλλά πρέπει να τον βρούμε. Ο κόσμος έχει πικρία, η ομάδα δεν είναι χαρούμενος με την παρουσία της ομάδας σε αυτή την κατηγορία, αλλά θέλουμε να του δώσουμε χαρά. Ο κόσμος είναι κοντά και εύχομαι πάντα να είναι στο πλευρό μας για να πετύχουμε την άνοδο». Για τον δικό του ρόλο είπε: «Αυτό είναι απόφαση προπονητή, μακάρι να παίζουν οι έντεκα καλύτεροι και να ανέβει ο Άρης. Δεν υπάρχουν πιο ωραία συναισθήματα από αυτό που βιώνω εγώ αυτή την στιγμή».

Ο Αντώνης Καπνίδης σημείωσε: «Είναι πολλά τα καινούργια πρόσωπα αλλά οι στόχοι είναι ίδιοι. Και πρόκειται για την άνοδο. Πιστεύω όσοι είναι να κρατήσουμε τον στόχο της προπόνησης, με σοβαρότητα και ταπεινά. Υπάρχει μία πικρία για πέρυσι, καμιά φορά πρέπει να ξεπερνάς τις ατυχίες για να δουλέψεις όσο γίνεται καλύτερα». Για την θέση του και τον ανταγωνισμό που θα έχει είπε: «Θα έλεγα συναγωνισμός, δουλεύουμε για το ίδιο αποτέλεσμα, να κερδίζει η ομάδα και μέσα από αυτήν όλοι γινόμαστε καλύτεροι. Όλοι ξέρουν που έχουν έρθει, θα μάθουν τι σημαίνει να είσαι στον Άρη. Θα γίνουμε ένα δυνατό σύνολο μέσα από την δουλειά, όλοι ξέρουν τι σημαίνει Άρης. Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα οι καινούργιοι να προσαρμοστούν και να δουλέψουμε για τον μεγάλο στόχο».

πηγή: pressaris

Last modified onΠέμπτη, 27 Ιούλιος 2017 20:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep