Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρωταθλητισμό στο δεύτερο γύρο»

Ο Δημήτρης Ζέτος υποστήριξε πως ο Θρασύβουλος κάνει πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο και αυτό τον οδήγησε στην σωτηρία. Ο Δημήτρης Ζέτος υποστήριξε πως ο Θρασύβουλος κάνει πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο και αυτό τον οδήγησε στην σωτηρία.

Ο Δημήτρης Ζέτος τόνισε πως ο Θρασύβουλος έκανε πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και έφτασε στη σωτηρία.

Στην εκπληκτική πορεία του Θρασύβουλου στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος στάθηκε ο Δημήτρης Ζέτος μετά την αναμέτρηση με τον Πιερικό.
«Κάνουμε καλές εμφανίσεις θέλοντας να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο και πιστεύουμε ότι σωθήκαμε. Οποιοδήποτε παιχνίδι δίνουμε, το διεκδικούμε και όπως εξελίχθηκε το σημερινό, στο πρώτο ημίχρονο δεν πιεστήκαμε σοβαρά για γκολ. Ευτυχήσαμε στην επανάληψη με δύο γκολ να περάσουμε μπροστά, αλλά μετά Πιερικός πίεσε ασφυκτικά. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και εύχομαι στον Γιώργο Χατζάρα και τον Πιερικό να πετύχουν τον στόχο τους».

Last modified onΚυριακή, 13 Μάιος 2012 22:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep