Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Είμαστε ακόμη ζωντανοί»

Ο Γιώργος Χατζάρας τόνισε πως η ομάδα του έχει μείνει ζωντανή και θα παλέψει για το καλύτερο στα πλέι οφς. Ο Γιώργος Χατζάρας τόνισε πως η ομάδα του έχει μείνει ζωντανή και θα παλέψει για το καλύτερο στα πλέι οφς.

Ο Γιώργος Χατζάρας τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να συγκεντρώσει δυνάμεις και να παρουσιάσει καλό πρόσωπο στα πλέι οφς αφού κατάφερε να μείνει ζωντανή.

Την άποψη πως ο Πιερικός πρέπει να μαζέψει τις δυνάμεις του για να κάνει το καλύτερο στα πλέι οφς του πρωταθλήματος εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Χατζάρας.
«Είναι δύσκολο όταν χάνεις στο γήπεδό σου και θέλεις να πας στα μπαράζ για την άνοδο. Είχαμε μέτριο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο πιστέψαμε ότι θα πάρουμε το ματς. Ο Θρασύβουλος χωρίς ευκαιρίες μας άφησε πίσω στο σκορ και δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση. Χωρίς ευκαιρίες προηγήθηκε, και παρά ασφυκτική πίεση δεν είχαμε τύχη με μέρος μας αφού μας γύρισε πλάτη. Ο ηττημένος πρέπει να βλέπει τα πράγματα όπως πρέπει να τα δει, αλλά ευτυχώς είμαστε ζωντανοί στο κυνήγι για τα πλέι οφ. Εύχομαι το καλύτερο δυνατό για Θρασύβουλο. Πρέπει να μαζέψουμε δύναμη ώστε να μπούμε στα πλέι οφ, να μείνουμε εξάδα και να προσπαθήσουμε για καλύτερο στα μπαράζ».

Last modified onΚυριακή, 13 Μάιος 2012 22:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep