«Δεν θέλει κάτι καλό για τον Ηρακλή»

Ο Ντιέγκο Ρομάνο υποστήριξε ότι ο Σπύρος Παπαθανασάκης δεν πρέπει να είναι καλός άνθρωπος.

Έχοντας αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό Πειραιά μετά τη θητεία του στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Ντιέγκο Ρομάνο σχολίασε τις εξελίξεις στον Ηρακλή και μίλησε για τις κινήσεις του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Ο Αργεντινός επιθετικός, που φόρεσε για δύο χρόνια τη φανέλα του «Γηραιού», τόνισε χαρακτηριστικά στον «Metropolis 95.5» ότι ο Παπαθανασάκης δεν πρέπει να είναι καλός άνθρωπος και δείχνει ότι δεν θέλει να κάνει κάτι καλό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον Ηρακλή: «Είναι κρίμα μια τέτοια ομάδα να περνάει τέτοιες δυσκολίες. Δεν ξέρω τι συνέβη και η ομάδα έπεσε στα χαρτιά. Τόση μεγάλη προσπάθεια, όχι μόνο φέτος αλλά και νωρίτερα από εμάς που ανεβάσαμε την ομάδα στη Super League, πήγε χαμένη. Είναι πολύ άσχημο για μια ομάδα σαν τον Ηρακλή που τον αγαπώ κι εγώ και όλη μου η οικογένεια. Πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια. Εισπράξαμε μεγάλη αγάπη και δεν μου αρέσει να βλέπω τον Ηρακλή έτσι. Είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να βρει τον δρόμο της».

Για τον Σπύρο Παπαθανασάκη: «Δεν ξέρω τι ήρθε να κάνει ο Παπαθανασάκης στον Ηρακλή. Δεν ξέρω ποιος ήταν ο σκοπός του. Δεν πρέπει να είναι καλός άνθρωπος για να κάνει τόσο κακό. Στην αρχή νόμισα ότι ήταν άλλος άνθρωπος. Έμαθα στη ζωή μου πως πάνω από όλα πρέπει να είσαι καλός άνθρωπος. Λάθη μπορεί να κάνεις. Φαίνεται, όμως, ότι αυτός δεν θέλει να κάνει κάτι καλό».

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 14:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep