Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Μας συσπείρωσε ο Τερζής»

Ο Ανδρέας Κουρελής μίλησε για την αλλαγή ψυχολογίας που έφερε η αλλαγή προπονητή στον Φωκικό και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κώστα Τερζή μετά την φυγή του Πέτρου Μίχου. Ο Ανδρέας Κουρελής μίλησε για την αλλαγή ψυχολογίας που έφερε η αλλαγή προπονητή στον Φωκικό και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κώστα Τερζή μετά την φυγή του Πέτρου Μίχου.

Ο Ανδρέας Κουρελής τόνισε πως η αλλαγή προπονητή άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας. 

Ο Ανδρέας Κουρελής είπε πως η αλλαγή προπονητή άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας και έφερε την ομάδα πιο κοντά λόγω του Κώστα Τερζή που ήξερε τα παιδιά από πέρσι.
«Είναι όλα θέμα ψυχολογίας. Ειδικά στη δική μας ομάδα που έχει μικρό μέσο όρο ηλικίας παίζει μεγάλο ρόλο διότι μόνο ένας από εμάς είναι πάνω από τριάντα χρονών. Με τον κύριο Τερζή είμαστε από πέρσι μαζί και αυτό παίζει τον ρόλο του διότι μας ξέρει καιρό, μας έφερε πιο κοντά και είχαμε κάποια συσπείρωση.
Αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τον αγώνα. Εχουμε τρεις τελικούς μπροστά μας. Κάθε ματς το βλέπουμε ξεχωριστά, θα κάνουμε το ταμείο μας στο τέλος. Δεν μπορεί να ξέρεις τι θα βγει. Πιστεύω, όμως, πως σε σχέση με κάποιες άλλες ομάδες αξίζει να είμαστε στην κατηγορία».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep