Επίσημα Σπανός

Ο 48χρονος τεχνικός υπέγραψε με τον Άρη και ανακοινώθηκε.

Ο Δημήτρης Σπανός είναι και με τη βούλα ο νέος προπονητής του Άρη. Ο 48χρονος τεχνικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «κίτρινους» την Τρίτη (18/07) και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, που λίγο νωρίτερα είχε επισημοποιήσει το διαζύγιό της με τον Νίκο Κωστένογλου.

Η ανακοίνωση ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας είναι ο Δημήτρης Σπανός. Ο 48χρονος τεχνικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Σπανός τόνισε πως αναλαμβάνει μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και σημείωσε πως όλοι μαζί θα δουλέψουν για να πετύχει ο Άρης τους στόχους του. «Είμαι χαρούμενος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μου με τον ΑΡΗ. Έρχομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχει ο ΑΡΗΣ το στόχο του», δήλωσε ο Σπανός.

Επίσης επισημοποιήθηκε πως άμεσος συνεργάτης του πρώην τεχνικού του Παναιγιάλειου θα είναι ο Σωτήρης Βίνο, για τον οποίο σας είχε ενημερώσει το FL News στις 12 Ιουλίου.

Last modified onΤρίτη, 18 Ιούλιος 2017 22:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep