«Ποιος δεν θα ήθελε...»

Ο Μανώλης Αποστολίδης επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Άρη.

Οι υπογραφές απομένουν για να ενταχθεί στο ρόστερ του Άρη ο Μανώλης Αποστολίδης, αφού εδώ και αρκετό καιρό έχει επιτευχθεί συμφωνία. Ο πρώην γκολκίπερ του ΑΟ Τρίκαλα σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 ανέφερε σχετικά:

«Περιμένω να δούμε τι θα γίνει. Έχω κάνει κάποια επαφή, κάποιες συζητήσεις. Δεν είναι κάτι σίγουρο ακόμα. Περιμένουμε κι εμείς. Με τον κύριο Μυροφορίδη μίλησα. Δεν γνωριζόμασταν. Πέρυσι που ανέλαβε την ομάδα του Απόλλωνα, ήταν να κάτσω, τελικά δεν έμεινα. Έτσι γνωριστήκαμε και έφυγαν από τον Απόλλωνα. Δεν χρειάζεται να τον γνωρίζω προσωπικά για να έχω μια εικόνα. Σε όποια ομάδα πάει, έχει κάνει έργο».

Αν είναι θετικός να πάει στον Άρη:

«Ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί στον Άρη; Είναι μια ομάδα με βαριά φανέλα, καταπληκτικό κόσμο, ο καθένας θα ήθελε να αγωνιστεί εκεί».

Είσαι και Άρης;

«Έχω πάψει τα τελευταία χρόνια να ασχολούμαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο, να βλέπω κάποια ομάδα συγκεκριμένα. Πιο πολύ βλέπω στη Β' Εθνική, στον χώρο που εργάζομαι και δεν μπορώ να δηλώσω υποστηρικτής κάποιας ομάδας. Κακά τα ψέματα όλα τα χρόνια της καριέρας μου είναι στη Β' Εθνική με εξαίρεση δύο χρονιές στην Καβάλα που ήμουν στη Super League».

Για τον Διούδη και ότι είναι πιθανό να πάει στον Παναθηναϊκό, αλλά και αν ο ίδιος θα μπορούσε να βοηθήσει τον Άρη:

«Έχω διαβάσει δημοσιεύματα. Σε όποια ομάδα πάω δεν κοιτάω να καλύψω κάποιο κενό άλλου, αλλά να είμαι καλύτερος από ό,τι ήμουν την προηγούμενη χρονιά. Θεωρώ ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, θα βοηθήσω κι εγώ από τη μεριά μου. Ο καθένας κοιτάει να είναι έτοιμος για όποια πρόκληση έρχεται. Και να αγωνιστείς στον Άρη είναι μια μεγάλη πρόκληση».

Αν είναι κλεισμένος:

«Μέχρι να μπουν οι υπογραφές δεν μπορείς να είσαι κλεισμένος. Ενημερώνομαι κι εγώ από τον Τύπο και βλέπω ότι πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με συμβόλαια που έχει η ομάδα και επιδιώκει λύσεις ή μειώσεις. Θεωρώ ότι πρέπει πρώτα να τακτοποιηθούν κάποια πράγματα για να μην υπάρχουν εκκρεμότητες του παρελθόντος και να κοιτάμε μόνο μπροστά. Ελπίζω να πάνε όλα ομαλά».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 17 Ιούλιος 2017 14:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep