Μετάθεση... παραμονής

Χρόνο έδωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος στη διοίκηση του ΟΦΗ και μετέθεσε την έναρξη προετοιμασίας κατά μία εβδομάδα.

Ένδειξη ότι θα ξεπεραστεί το θέμα Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ αποτελεί η απόφασή του να μετατεθεί κατά μία εβδομάδα η έναρξη προετοιμασίας. Ο τεχνικός των «μελανόλευκων», οι συνεργάτες του, αλλά και πολλοί ποδοσφαιριστές, δεν έχουν υπογράψει συμβόλαιο, κάτι που αναμένεται να γίνει όταν προκύψει η νέα διοίκηση από την οποία θα απουσιάζει ο Γιάννης Πολεμαρχάκης.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, δόθηκε προθεσμία ως τις 24 Ιουλίου, οπότε μετατέθηκε το πρώτο ραντεβού στο γήπεδο και ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (17/07). Φυσικά, αν τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα δεν ξεπεραστούν, τότε θα δρομολογηθούν ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα του Ηρακλείου.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

«Στις 24/7 αντί στις 17/7 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΟΦΗ. Η απόφαση αυτή ελήφθη από το Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος και ενημέρωσε σχετικά τη διοίκηση. Η απόφαση έχει να κάνει με τις διοικητικές διεργασίες που γίνονται αυτήν την εποχή στον ΟΦΗ για την εκλογή νέας διοίκησης, τις εργασίες που γίνονται στα γήπεδα του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου και δεν έχουν ολοκληρωθεί, αλλά και την άφιξη των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, που έχουν προγραμματιστεί μέσα στην εβδομάδα και οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να βρίσκονται στο σύνολο τους, στην «πρώτη» σε περίπτωση που αυτή γινόταν την προσεχή Δευτέρα (17/7).

Ετσι το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ αποφάσισε ότι θα είναι καλύτερο για όλους, η πρώτη συγκέντρωση, να μετατεθεί για μια εβδομάδα. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ηλίας Κώτσιος, ανέλαβε να ενημερώσει τους παίκτες, για αυτήν την αλλαγή στο πρόγραμμα της προετοιμασίας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 16 Ιούλιος 2017 02:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep