Τα είπε με το ιατρικό επιτελείο

Ο Νίκος Παπαδόπουλος συναντήθηκε με το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ μετράνε αντίστροφα για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας, με την «πρώτη» να πραγματοποιείται την Δευτέρα 17 Ιουλίου. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει διαδοχικά ραντεβού με τους ανθρώπους που «τρέχουν» την ομάδα και αυτή τη φορά σειρά είχε το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ.

Ο τεχνικός των Κρητικών συναντήθηκε με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Γιώργο Στεφανουδάκη και τα στελέχη του επιτελείου του,  συζητώντας θέματα που αφορούν την ιατρική κάλυψη των παικτών της ομάδας, αλλά και τις υπηρεσίες, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Παράλληλα, ο Παπαδόπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ για τις υψηλού επιπέδου παροχές του στην ομάδα.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο χειρούργος-ορθοπεδικός Γιώργος Στεφανουδάκης και οι συνεργάτες του Αντωνακάκης (ορθοπεδικός και αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ),  Ζερβάκης (χειρουργός) ο Αγγελιδάκης (ορθοπεδικός),οι φυσιοθεραπευτές Παπάς,Φρουδάκης (φυσιοθεραπευτές), Σακούτης (μασέρ) Λεωνίδας. Από τη συνάντηση ο Λευτέρης Κοντοπόδης (καρδιολόγος).

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 13 Ιούλιος 2017 12:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep