«Άλλο φήμες, άλλο καταγγελία»

Ο Πάρης Ατλαμάζογλου σημείωσε πως τις προσεχείς ημέρες θα γνωρίζει ο Άρης αν κάνει καταγγελία κατά της Κέρκυρας.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm φιλοξενήθηκε ο νομικός του Άρη, Πάρης Ατλαμάζογλου και μίλησε για την απόρριψη της προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο και το ενδεχόμενο καταγγελίας για την ύπαρξη παρένθετου προσώπου στη μετοχική σύνθεση της Κέρκυρας. Όπως δήλωσε, είναι άλλο οι φήμες και άλλο η καταγγελία, τονίζοντας ότι τις προσεχείς ημέρες θα γνωρίζουν οι «κίτρινοι» αν κινηθούν νομικά.

Αναυτικά ανέφερε:

«Με ενημέρωσαν ότι ως την Παρασκευή θα έχουμε και το σκεπτικό της απόφασης. Είχα πει ότι για τον Ηρακλή θεωρούσα την υπόθεση χαμένη. Για τον Άρη δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως θα θέλαμε. Είναι σεβαστή η απόφαση και προχωράμε παρακάτω, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε την επόμενη μέρα».

Για το ενδεχόμενο καταγγελίας του Άρη κατά της Κέρκυρας:

«Αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται. Απλά δεν έχουμε πάρει ακόμα αποφάσεις για το πώς θα κινηθούμε. Είναι ένα υπαρκτό ενδεχόμενο και τις επόμενες ημέρες θα δούμε τι θα γίνει. Άλλο είναι οι φήμες και άλλο είναι η καταγγελία. Εφόσον προχωρήσουμε σε μία τέτοια κίνηση θέλουμε να είμαστε σίγουροι για την αίσια έκβασή της».

Για την απόφαση με ψήφους 4-1 στο Διαιτητικό:

«Πρέπει να δούμε το σκεπτικό. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι διαισθάνομαι πως οι δικαστές έδωσαν πολύ μεγάλη βαρύτητα στην απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής, σε βαθμό που να είναι ανώτερη και του ΚΑΠ και της προκήρυξης του πρωταθλήματος. Αυτό αφήνει κάποια ερωτηματικά. Αυτή είναι, όμως η κρίση τους και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό.

Η κίνηση που έγινε με την προσφυγή ήταν μία κίνηση που θεωρούσαμε ότι ήταν σωστό να γίνει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Υπήρχαν δύο ισχυρισμοί πολύ δυνατοί από την πλευρά μας. Από εκεί και πέρα, όμως το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν έκανε την υπέρβαση. Πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα και τι ενδεχόμενα υπάρχουν, ώστε ο Άρης να παίξει στη Super League».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 11 Ιούλιος 2017 12:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep