Αγωνία για Σόουζα

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή ή όχι του Ούγκο Σόουζα στον Άρη

Τεράστια αγωνία επικρατεί στο στρατόπεδο του Άρη, αναφορικά με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, η οποία θα κρίνει οριστικά σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται την νέα σεζόν οι «κιτρινόμαυροι».

Η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης περιμένει την οριστική απόφαση ώστε να «τρέξει» τις εξελίξεις στο θέμα προπονητή, αλλά και στο θέμα ρόστερ, τόσο για αυτούς που πρόκειται να αποκτηθούν, όσο και για αυτούς που ενδέχεται να αποχωρήσουν.

Στην δεύτερη κατηγορία εντάσσεται και το όνομα του Ούγκο Σόουζα. Ο Πορτογάλος αμυντικός, που αποκτήθηκε στα μέσα της περασμένης σεζόν, δεν έχει κρύψει το «δέσιμο» του με τον Άρη, το οποίο και εκφράζει με διάφορες αναρτήσεις του στα social media. Επίσης, όμως, δεν έχει κρύψει και την φιλοδοξία του να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League. Χαρακτηριστικό των τάσεων περί… αποχώρησης που έχει ο Σόουζα, το πρόσφατο «κτύπημα» του στο Instagram, στο οποίο άφησε… ορθάνοικτο το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον Άρη.

Αν ο Άρης δικαιωθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο και η νέα σεζόν τον βρει στην Super League, τότε εξαφανίζεται οριστικά ο κίνδυνος αποχώρησης του Σόουζα, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορέσουν να… παίξουν διαφορετικά στο μεταγραφικό παζάρι, τόσο σε θέμα προπονητή, όσο και παικτών. Σε διαφορετική περίπτωση, τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους Θεσσαλονικείς.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 10 Ιούλιος 2017 10:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep