Διάδοχος άμεσα

Ειλημμένη δείχνει πως ήταν η απόφαση της διοίκησης του Παναιγιαλείου για τη λύση συνεργασίας με τον Δημήτρη Σπανό.

Σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή έχει μπει ο Παναιγιάλειος έπειτα από τη λύση συνεργασίας με τον Δημήτρη Σπανό. Και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του FL News, οι «μελανόλευκοι» σκοπεύουν να έχουν κλείσει το συγκεκριμένο μέτωπο έως την Τρίτη (11/07), αφού τα περιθώρια στενεύουν. Την απόφαση αναμένεται να πάρει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Ρέλλας. Ονόματα έχουν διαρρεύσει, αλλά η διοίκηση πιθανότατα θα ενεργοποιήσει τις επαφές της από τη Δευτέρα (10/07).

Σε ό,τι αφορά στην απομάκρυνση Σπανού, αυτή δείχνει να ήταν μία ειλημμένη απόφαση από πλευράς ΠΑΕ, αφού ανακοινώθηκε με την επιστροφή του έμπειρου τεχνικού από τη Ρόδο. Κατά τη διάρκεια της απουσίας του ο σχεδιασμός δεν προχώρησε βάσει του αρχικού πλάνου, με τρανό παράδειγμα τη δήλωση αποχώρησης του Λεωνίδα Σκαρτσίλα. Ο ίδιος, βέβαια, είχε προγραμματίσει ραντεβού μαζί του για να αλλάξουν τα δεδομένα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε μεσολαβήσει για να πείσει τον Μιγκέλ Πέδρο να ντυθεί στα μελανόλευκα.

Τα εμπόδια που είχαν διαπιστωθεί και ο αντίκτυπος που είχαν, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια του ραντεβού του Σαββάτου (08/07) και στο τραπέζι έπεσε από πλευράς ΠΑΕ το ενδεχόμενο λύσης συνεργασίας, κάτι που έγινε αποδεκτό. Το ύψος του μπάτζετ, πάντως, ήταν γνωστό, αλλά προφανώς υπήρξαν διαφωνίες ως προς τη διαχείριση αυτού για ανανεώσεις και μεταγραφές.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 10 Ιούλιος 2017 00:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep