«Τιμή μου να συνεχίσω»

Ο Δημοσθένης Τζέκος, με δηλώσεις του στο FL News,  μιλά για την απόφαση του να ανανεώσει με την ΑΣΑ

Ο Δημοσθένης Τζέκος έχει συνδέσει το όνομα του με την Αναγέννηση Καρδίτσας και δεν ήταν τυχαίο πως η νέα διοίκηση της ΑΣΑ αποφάσισε να «χτίσει» πάνω του την ομάδα της νέας περιόδου, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του για ακόμα μία σεζόν.

Ο 30χρονος επιθετικός, λίγες ώρες πριν περάσει στο κλαμπ των… παντρεμένων (καθώς το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουλίου, νυμφεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του, με κουμπάρο τον φίλο και συμπαίκτη του, Γιώργο Μπιτέλη) μίλησε  στο FL News και δεν έκρυψε την χαρά αλλά και την τιμή που νιώθει, για το γεγονός πως θα έχει ενεργό ρόλο στην νέα προσπάθεια που συντελείται στην Καρδίτσα. Επίσης αναφέρθηκε στην πολιτική της ομάδας να στηρίζεται σε γηγενείς ποδοσφαιριστές, μίλησε για τους στόχους για την νέα σεζόν, αλλά και για τον προπονητή του, Γιάννη Μάγγο.

Αρχικά ο Δημοσθένης Τζέκος μίλησε για το τι ήταν αυτό που τον έπεισε να παραμείνει για ακόμα μία σεζόν στην ΑΣΑ:

«Συνεχίζω να νιώθω μεγάλη ευθύνη, καθώς είμαι αρκετά χρόνια στην ομάδα. Αλλά παράλληλα είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω εδώ. Μίλησα με τους ανθρώπους της καινούριας διοίκησης και είδα πως προσπαθούν να φτιάξουν κάτι νέο και οργανωμένο. Έτσι θα ήταν χαρά μου και τιμή να συνεχίσω να έχω και εγώ ενεργό ρόλο σε αυτό που πάει να δημιουργηθεί στην Καρδίτσα. Θέλω και εγώ να ακολουθήσω και να στηρίξω αυτή τη νέα προσπάθεια».

Στην συνέχεια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην πολιτική της ομάδας να στηρίζεται σε γηγενείς ποδοσφαιριστές.

«Η πολιτική της ομάδας τα τελευταία χρόνια, την οποία και καθόρισε ο κύριος Μπούρμπος, ήταν να στηριχθεί σε Καρδιτσιώτες παίκτες. Είναι λογικό πως οι γηγενείς παίκτες παίζουν για την φανέλα, πονάνε την ομάδα. Ένα από αυτά τα παιδιά είμαι και εγώ. Και η νέα διοίκηση δείχνει πως θέλει να συνεχίσει πάνω σε αυτή τη λογική, με κάποιες απαραίτητες προσθήκες, όμως ο κορμός θα παραμείνει από Καρδιτσιώτες. Κάτι τέτοιο φυσικά και με ευχαριστεί και θα ήθελα να συνεχίσω πάνω σε αυτό το πλάνο, όπως και έγινε».

Ο 30χρονος φορ μίλησε για την σεζόν που μας πέρασε και το αν την θεωρεί επιτυχημένη, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας για το πρωτάθλημα που έρχεται:

«Ο αρχικός μας στόχος την περσινή σεζόν, ήταν η όσο το δυνατόν γρηγορότερη σωτηρία, κάτι το οποίο και καταφέραμε. Δεν νομίζω πως κατά κάποιο τρόπο κινδυνέψαμε, καθώς παραμέναμε σταθερά έξω από την επικίνδυνη ζώνη. Για ομάδα με μικρό μπάτζετ, βασιζόμενη σε γηγενείς παίκτες, νομίζω πως τα πήγαμε μια χαρά. Την καινούρια χρονιά ελπίζω τα πράγματα να είναι ακόμα καλύτερα. Αρχικά να σωθούμε από νωρίς και στην συνέχεια να πλασαριστούμε όσο ψηλότερα γίνεται. Να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

Τέλος, δεν δίστασε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιάννη Μάγγο, εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στην θέση του και την νέα περίοδο:

«Με  τον προπονητή μου, τον κύριο Μάγγο, γνωριζόμαστε από παλιά, καθώς υπήρξαμε και συμπαίκτες. Είναι αυτονόητο πως εγώ προσωπικά φυσικά και θέλω να παραμείνει στην θέση του, καθώς είχαμε μια άριστη συνεργασία».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 08 Ιούλιος 2017 12:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep