«Στηρίξτε τον Αιγινιακό»

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, μέσω του FL News, καλεί τους φίλους του Αιγινιακού να στηρίξουν τις προσπάθειες της διοίκησης

Ο Αιγινιακός πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού στο β’ μισό του περσινού πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League, με αποτέλεσμα να μετατρέψει μία σεζόν που έδειχνε χαμένη σε… άνετη παραμονή. Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της περσινής πορείας της ομάδας της Βόρειας Πιερίας, ήταν και ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης.

Ο 20χρονος αμυντικός πραγματοποίησε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την φανέλα του Αιγινιακού και η πορεία του κατά την διάρκεια της σεζόν ήταν τέτοια, που του έφερε τόσο την κλήση στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων της Ελλάδας, όσο και μία μεταγραφή για τα σαλόνια της Super League και συγκεκριμένα για τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Πασαλίδης μίλησε στο FL News, τόσο για την πορεία της πρώην, πλέον, ομάδας του, αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους από εδώ και πέρα, ενώ κάλεσε τον κόσμο του Αιγινιακού να στηρίξει τις προσπάθειες της διοίκησης, για ένα καλύτερο αύριο.

Αρχικά ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης μίλησε για τα… δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο Αιγινιακός την σεζόν που μας πέρασε:

«Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά στο πρωτάθλημα στον πρώτο γύρο. Η ομάδα ήταν νέα και δεν είχαμε προλάβει να «δέσουμε». Στον β’ γύρο, όμως, βρήκαμε τα πατήματα μας και πήγαμε πολύ καλά, με αποτέλεσμα να σωθούμε. Σημαντικό ρόλο, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα, έπαιξε και η έλευση του νέου προπονητικού τιμ».

Όσον αφορά τις δικές του επιδόσεις, δεν θα μπορούσε παρά να είναι απόλυτα ικανοποιημένος

«Προσωπικά η περσινή σεζόν ήταν εξαιρετική για εμένα. Η μεταγραφή μου στον Αστέρα Τρίπολης, η συμμετοχή μου στην Εθνική Ελπίδων. Δεν πιστεύω να μπορούσαν να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Από εδώ και πέρα χρειάζεται πολύ υπομονή και ακόμα περισσότερη δουλειά από πλευράς μου».

Ο Αιγινιακός περνά μία περίοδο διοικητικών αλλαγών, με τον πρώην, πλέον, αμυντικό της ομάδας, να βλέπει με θετικό μάτι αυτή την κίνηση:

«Οι αλλαγές που γίνονται φυσικά και είναι προς όφελος της ομάδας. Θεωρώ θετική μία τέτοια κίνηση, γιατί θα έρθουν ακόμα περισσότεροι νέοι και ελπιδοφόροι παίκτες στον Αιγινιακό, κάτι το οποίο χρειάζεται τόσο η ομάδα, όσο και το ποδόσφαιρο».

Όσον αφορά το μήνυμα του προς τον κόσμο της ομάδας; Ο Πασαλίδης καλεί τους φίλους του Αιγινιακού να στηρίξουν τους διοικούντες και όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει.

«Ο κόσμος πρέπει να εμπιστευτεί τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι κάνουν το καλύτερο για τον Αιγινιακό και όλα θα πάνε μια χαρά».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 07 Ιούλιος 2017 13:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep