Προχωρά τον προγραμματισμό

Ο Ερασιτέχνης Αγροτικός Αστέρας, που περιμένει να ξεκαθαρίσει το θέμα της πώλησης της ΠΑΕ, προχωρά με τον προγραμματισμό στα τμήματά του.

Σε στάση αναμονής εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ερασιτέχνης Αγροτικός Αστέρας όσον αφορά στο θέμα της πώλησης της ΠΑΕ. Καμία ενημέρωση δεν υπάρχει προς το παρόν από την πλευρά του Ηλία Θεοδωρίδη, ο οποίος με τη σειρά του περιμένει πρόταση για την ομάδα μέχρι και την Παρασκευή (07/07).

Την ίδια ώρα όμως ο Ερασιτέχνης προχωρά την υλοποίηση του προγραμματισμού του ενόψει της νέας σεζόν. Ήδη έκλεισε το προπονητικό κέντρο για τα ποδοσφαιρικά τμήματα Κ17, Κ16, Κ15 και Κ14, που θα κάνουν την προετοιμασία τους στα Τρία-Πέντε Πηγάδια στη Νάουσα, ενώ παράλληλα σε συζητήσεις βρίσκονται οι υπεύθυνοι και για τη δημιουργία τμημάτων μπάσκετ και τένις. Η ενημέρωση για τα τμήματα υποδομής του ποδοσφίρου ήταν η εξής:

«Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας στο πλαίσιο της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανακοινώνει ότι η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων Κ17, Κ16, Κ15 και Κ14 θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο 3-5 πηγάδια στη Νάουσα το τελευταίο 10ήμερο του Αυγούστου. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι ακριβείς ημερομηνίες, καθώς επίσης και οι ημερομηνίες έναρξης των προπονήσεων όλων των τμημάτων μας».

Last modified onΤετάρτη, 05 Ιούλιος 2017 15:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep