«Είμαστε όλοι Αναγέννηση»

Ανακοίνωση για το γηπεδικό θέμα που ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα τον ΑΣΑ, εξέδωσαν οι Yellow Revenge

Η άρνηση της δημοτική Αρχής της Καρδίτσας, για την παραχώρηση χώρου για την δημιουργία αθλητικού κέντρου στον ΑΣΑ, συνεχίζει να προκαλεί τον εκνευρισμό ανάμεσα στις τάξεις των φίλων της Αναγέννησης. Έτσι, ο σύνδεσμος φιλάθλων «Yellow Revenge», με ανακοίνωση του, ζητά να επικρατήσει η αλήθεια και η λογική.

Αναλυτικά: 

«Μία εβδομάδα ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες από την αδιανόητη και προκλητική άρνηση του κυρίου Αλεξάκου και της δημοτικής του ομάδας στην παραχώρηση χώρου για δημιουργία αθλητικού Κέντρου στον Α.Σ. Αναγέννηση 1904 και η θλίψη και απογοήτευση μας για αυτούς που διοικούν τον Δήμο μεγάλη.

Σε αυτούς που αρνήθηκαν να παραχωρήσουν ένα παρατημένο χώρο στην πιο ιστορική ομάδα του νομού μας.

Σε αυτούς που επειδή δεν είχαν κανένα ορθό επιχείρημα ώστε να αντικρούσουν την πρόταση της ομάδας επί 3 ώρες αμφισβητούσαν την δέσμευση του περιφερειάρχη και την άμεση χρηματοδότηση ώστε να ξεκινήσει το έργο.

Σε αυτούς που είπαν όχι στη δημιουργία ενός μεγάλου έργου που θα δώσει τεράστια οικονομική ανάσα στο Δήμο καθώς πολύ επιχειρηματίες θα δουλέψουν σε αυτό που την ίδια ώρα χιλιάδες λουκέτα μπαίνουν σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και χιλιάδες άνθρωποι μένουν άνεργοι.

Σε αυτούς που είπαν όχι στην δημόσια άθληση καθώς η πρόταση του ερασιτέχνη περιλαμβάνει και την άθληση δημοτών.

Σε αυτούς που είπαν όχι στην οριστική επίλυση του προβλήματος στην περιοχή του Αγίου Νικολάου που σε λίγο καιρό τα φίδια θα είναι περισσότεροι από τους κατοίκους.

Σε αυτούς που εκτός από την άρνηση στον ερασιτέχνη ίσως δημιουργήσουν πρόβλημα και στην παε καθώς η αλλαγή χλοοτάπητα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και ο κίνδυνος η ομάδα να παίζει σε άλλο γήπεδο εκτός νόμου τα εντός έδρας παιχνίδια μεγάλος…

Είναι το καλωσόρισμα του Δήμου σε έναν ξένο επιχειρηματία που ήρθε να επενδύσει στην ομάδα…

Με σύνθημα μας ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ καλούμε την διοίκηση του ερασιτέχνη να φτάσει το θέμα στα άκρα και στο τέλος να επικρατήσει η αλήθεια και η λογική»

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 04 Ιούλιος 2017 11:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep