Βαρδάκης: «Καλή αντάμωση»

Ο γυμναστής, Λάζαρος Βαρδάκης αποχαιρέτησε τον Αγροτικό Αστέρα.

Ένα ένα τα στελέχη του Αγροτικού Αστέρα αποχωρούν από τους «πράσινους». Έτσι, τη Δευτέρα (03/07) ο γυμναστής, Λάζαρος Βαρδάκης ευχαρίστησε για τη συνεργασία και ευχήθηκε «καλή αντάμωση» σε μία ομάδα την οποία χαρακτήρισε πρότυπο. Αναλυτικά η δήλωσή του στο Facebook:

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την οικογένεια Θεοδωρίδη, κυρίως τον πρόεδρο κ. Ηλία Θεοδωρίδη και αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Θεοδωρίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου τον τελευταίο 1,5 χρόνο, δίνοντας μου την ευκαιρία να συνεχίσω να δουλεύω σε υψηλό επίπεδο. Ταυτόχρονα θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου επειδή σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε κατάφεραν να φτιάξουν μια ομάδα πρότυπο, ξοδεύοντας πολύ χρόνο και πολλά χρήματα.

Στην συνέχεια θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, διοικητικό και προπονητικό team, τους ποδοσφαιριστές, υπαλλήλους τις ΠΑΕ, καθώς και τον κ. Βράκα Γεώργιο που επί σειρά ετών έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα από διαφορετικά πόστα.

Πορευτήκαμε όλοι μαζί σε αυτή την πετυχημένη χρονιά, μια χρονιά «αναγέννησης» του Αγροτικού Αστέρα, καταφέραμε να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε στην υψηλότερη βαθμολογική θέση που κατείχε ποτέ η ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αισθάνομαι υπερήφανος που ήμουν μέλος της ομάδας και έβαλα ένα λιθαράκι σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Δυστυχώς όλα κάποτε φτάνουν σε ένα τέλος, προς το παρόν ήρθε η ώρα να τραβήξουμε όλοι τον δρόμο μας, εύχομαι να ξανασυναντηθούμε. Καλή αντάμωση».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 03 Ιούλιος 2017 22:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep