Περί Κρητικού, Τσιλιγκίρη

Έως την Τρίτη (02/07) θα περιμένει απάντηση από τον Ηλία Τσιλιγκίρη ο Παναιγιάλειος. «Αντίο» σε Κρητικό.

Θέση για την αποχώρηση του Στέλιου Κρητικού και την εκκρεμότητα που αφορά στην ανανέωση συμβολαίου του Ηλία Τσιλιγκίρη πήρε η ΠΑΕ Παναιγιάλειος. Αποχαιρέτησε, λοιπόν, τον πρώτο, ενώ για τον δεύτερο έκανε γνωστό πως θα περιμένει έως την Τρίτη (02/07) την απάντησή του. Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Κρητικό για τη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα μας, του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία.

Σε ότι αφορά τον ποδοσφαιριστή Ηλία Τσιλιγκίρη, η Διοίκηση της ΠΑΕ του έχει κάνει συγκεκριμένη προσφορά και αναμένεται έως αύριο η απάντησή του και ως εκ τούτου η θετική ή η αρνητική κατάληξη της ενδεχόμενης συνεργασίας των δύο πλευρών και την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Συγχαρητήρια για τις εκδηλώσεις

Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της συνεχάρη άπαντες για τις εκδηλώσεις που έγιναν το Σαββατοκύριακο (1-2/07) στο πλαίσιο του εορτασμού 90 χρόνων ζωής του Παναιγιαλείου και ανέφερε:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ συγχαίρει τους συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Αίγιο το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουλίου, με αποκορύφωμα το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Παναιγιαλείου και της Μπαρτσελόνα. Οι εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στην περιοχή μας και ήταν στα πλαίσια του εορτασμού των 90 χρόνων ζωής του Ιστορικού Συλλόγου μας, του αγαπημένου μας Παναιγιαλείου σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και διαφήμισαν το Αίγιο και την Αιγιάλεια σε όλη την Ελλάδα και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου.

Συγχαρητήρια στο Σύνδεσμο των Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Παναιγιαλείου, που με πρωτεργάτες τους Χρήστο Ρόρο και Αργύρη Κούκα, που μαζί με τους συνεργάτες τους διοργάνωσαν ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου το βράδυ του Σαββάτου 1 Ιουλίου με τους αντίστοιχους Βετεράνους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, που σίγουρα καταγράφηκε ως ένας σημαντικότατος σταθμός στην 90χρονη ιστορία του Συλλόγου μας.

Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Αιγιάλειας κ. Θανάση Παναγόπουλο, στην ηγεσία του ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιαλείας και συγκεκριμένα στους κ.κ. Χρήστο Σπηλιωτόπουλο, Περικλή Παπαγιαννακόπουλο και Γιάννη Καρανικόλα, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους του Δήμου μας που βοήθησαν στην επιτυχή έκβαση των εκδηλώσεων.

Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναιγιαλείου, που με τη διοργάνωση του ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ YOUTH CUP 2017, αλλά και την ενεργό συμμετοχή του σε όλες τις εκδηλώσεις που αφορούσαν τον εορτασμό των 90 χρόνων του Συλλόγου μας απέδειξε ότι υπάρχει παρόν και μέλλον για τον Παναιγιάλειο και την περιοχή μας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους χορηγούς των εκδηλώσεων.

Συγχαρητήρια και στο Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γιώργο Λαζουρά και τους συνεργάτες του για την πρωτοβουλία τους να φιλοξενήσουν τους Βετεράνους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα την Κυριακή στα μαρτυρικά και ηρωικά Καλάβρυτα και να τους προσφέρουν ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και ξεκούρασης.

Συγχαρητήρια πάνω απ΄ όλα στους πολίτες της Αιγιάλειας που αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις και απέδειξαν ότι ο Πολιτισμός και ο Αθλητισμός στην Αιγιάλεια, εκτός από ένδοξο παρελθόν έχει και ελπιδοφόρο μέλλον.

Συγχαρητήρια στο ¨ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ¨ για την εκπληκτική δουλειά που κάνει και σαν μικρή αναγνώριση όλων όσων προσφέρει στην ελληνική κοινωνία ήταν και η αγορά όλων των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα από τους πολίτες της Αιγιάλειας και όχι μόνο, τα έσοδα των οποίων ήταν αποκλειστικά για τη στήριξη του έργου του.

Ευχόμαστε τέτοιες πρωτοβουλίες να βρίσκουν συνέχεια μιμητές και διαρκώς νέους οπαδούς. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ υπόσχεται πως θα στέκεται δίπλα σε τέτοιες πρωτοβουλίες, απ΄ όπου κι αν αυτές εκδηλώνονται και θα βοηθάει με τις όποιες δυνάμεις διαθέτει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 03 Ιούλιος 2017 16:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep