Επίσημα Βόλο ο Δημόπουλος

Ο πρώην αμυντικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Στέργιος Δημόπουλος ανακοινώθηκε από τη νεοσύστατη του Βόλου.

Παρελθόν από την ομάδα της ΑΣΑ αποτελεί ο Στέργιος Δημόπουλος, που ανακοινώθηκε, όπως αναμενόταν, από τη νεοσύστατη ομάδα του Βόλου, παρά το ενδιαφέρον που παρουσιάστηκε προς το πρόσωπο του και από ομάδα της Κύπρου. Έτσι, η νέα σεζόν θα τον βρει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, με τον Καρδιτσιώτη να ανακοινώνεται από την ομάδα της Μαγνησίας το Σάββατο 1 Ιουλίου, καθώς δεσμευόταν με συμβόλαιο με την Αναγέννηση μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Η ομάδα του Βόλου θα είναι η τρίτη στην καριέρα του Στέργιου Δημόπουλου, με το αξιοσημείωτο να είναι το πώς και οι τρεις είναι ομάδες της Θεσσαλίας. Και αυτό γιατί, πλην της ΑΣΑ, στην οποία πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, ο 27χρονος αριστεροπόδαρος άσος έχει φορέσει και για μία σεζόν, την περίοδο 2012-13, την φανέλα και της ΑΕΛ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Δημόπουλος «μέτρησε» 32 συμμετοχές, 29 στο πρωτάθλημα και τρεις στο κύπελλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Βόλου:

«Η διοίκηση του Βόλος Ν.Π.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Μάντζη και του Στέργιου Δημόπουλου. Ο Βασίλης Μάντζης είναι 26 χρόνων (4/12/1991) επιθετικός και την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα του Κισσαμικού όπου είχε 32 συμμετοχές και 3 γκολ.

Ο Στέργιος Δημόπουλος είναι 27 χρόνων (25/5/19990) κεντρικός αμυντικός και τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας, έχοντας συνολικά 98 συμμετοχές και 4 τέρματα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 02 Ιούλιος 2017 11:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep