«Νομικά κατά Κέρκυρας, Αναστασίου»

Στον Αχαρναϊκό υπογραμμίζουν ότι ο Αντώνης Αναστασίου δεν μπορεί να υπογράψει στην Κέρκυρα.

Ένα από τα συμβόλαια που δεν έληγαν στις 30 Ιουνίου 2016 ήταν αυτό του Αντώνη Αναστασίου στον Αχαρναϊκό. Ο 21 ετών αριστερός μπακ προ ημερών ανακοινώθηκε από την Κέρκυρα, η οποία τον εμφάνισε να υπογράφει νέο συμβόλαιο.

anasa

Ωστόσο, ο Λεωνίδας Λεουτσάκος με δηλώσεις του στο FL News ήταν κατηγορηματικός. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Football League και πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Μενιδίου, ο Αναστασίου δεν μπορεί να υπογράψει και αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, τότε η ΠΑΕ θα κινηθεί νομικά σε βάρος των Φαιάκων και του ίδιου.

Συγκεκριμένα, ο Λεουτσάκος δήλωσε στο FL News:

«Ο Αντώνης Αναστασίου είναι ποδοσφαιριστής του Αχαρναϊκού και δεν μπορεί να υπογράψει σε καμία ομάδα. Δεν έχει ζητήσει σχετική άδεια και δεν υπάρχει σχετική επικοινωνία με την Κέρκυρα. Ανήκει στον Αχαρναϊκό και εφόσον έχει υπογράψει συμβόλαιο, τότε η ΠΑΕ θα κινηθεί νομικά σε βάρος του ποδοσφαιριστή και της Κέρκυρας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αναστασίου είχε καταθέσει προσφυγή σε βάρος των «πράσινων», αλλά αυτή δεν έχει εκδικαστεί. Κατά συνέπεια δεν έχει μείνει ελεύθερος μέσω αυτής, ενώ όπως τονίζεται από τον Αχαρναϊκό, δεν έχει λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 02 Ιούλιος 2017 11:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep