Και τυπικά ελεύθεροι

Στις 30 Ιουνίου έληξαν 20 συμβόλαια στον Αχαρναϊκό.

Σε αναμονή διοικητικών εξελίξεων βρίσκεται ο Αχαρναϊκός. Ο παραιτηθείς πρόεδρος, Κλήμης Κολιός δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά σε βάρος αυτών που υποσχέθηκαν οικονομική βοήθεια, αλλά πέραν αυτής της τοποθέτησης άλλη επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ δεν υπάρχει.

Η ομάδα του Μενιδίου είναι μία από αυτές που δεν αναμένεται να πάρουν άδεια από την Επιτροπή Αδειοδότησης και την Παρασκευή (30/06) 20 συμβόλαια ποδοσφαιριστών της έληξαν συμπεριλαμβανομένων και αυτών που είχαν καταθέσει προσφυγή. Υπενθυμίζεται ότι ο Αναστασίου παρότι δεσμευόταν με συμβόλαιο πήρε μετεγγραφή στην Κέρκυρα, ενώ νομικά σκόπευε να κινηθεί και ο Καραντασιάδης.

Σύμφωνα με τη λίστα της διοργανώτριας, έληξαν τα συμβόλαια των Έντγκαρ Μαρσελίνο, Ταρέκ Τζαζιρί, Ράνιελσον, Οδυσσέα Γαρδικιώτη, Λάμπρου Ζαχαρού, Γιάννη Κυριαζόπουλου, Γιώργου Λύρα, Ανδριανού Μεγαλοοικονόμου, Αντρέα Μεζίνι, Δημήτρη Ντάγκρα, Θανάση Παπατόλιου, Παναγιώτη Πλαβούκου, Άγγελου Σιάννη, Φώτη Σταματόπουλου, Δημήτρη Σταμούλη, Γιάννη Σωτηράκου, Αλέξανδρου Τσεμπερίδη, Χριστόφορου Τσουβαλτσίδη, Αριστομένη Χαραλαμπόπουλου και Δαμιανού Ψύχου.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 30 Ιούνιος 2017 23:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep