«Όνειρο ζωής»

Βαγγέλης Πλευράκης και Γιώργος Παναγιώτου μίλησαν για την ευκαιρια που θα έχουν να φορέσουν την φανέλα της πρώτης ομάδας του ΟΦΗ

Κάθε νεαρός ποδοσφαιριστής έχει ως όνειρο, μία μέρα να φορέσει την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Αυτό το όνειρο έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν οι Βαγγέλης Πλευράκης και Γιώργος Παναγιώτου, μετά την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου, τριετούς διάρκειας, με την ομάδα του ΟΦΗ.

Οι δύο νεαροί άσοι, μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Κρητικής ΠΑΕ για το μεγάλο βήμα που πραγματοποίησαν στην καριέρα τους.

«Είναι μεγάλη στιγμή για μένα Είναι ένα όνειρο. Αυτός ήταν ο στόχος μου πάντα, από την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΟΦΗ, μικρό παιδί. Περίμενα πως και πως αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές μου που με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ και τους γονείς μου που με στήριξαν. Θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω», τόνισε ο μέσος Βαγγέλης Πλευράκης, που στα 19 του χρόνια έχει περάσει από όλες τις «μικρές» ομάδες του ΟΦΗ, για να κάνει το… όνειρο του πραγματικότητα, παίρνοντας… προαγωγή για την ανδρική ομάδα.

Από την πλευρά του, ο 20χρονος γκολκίπερ Γιάννης Παναγιώτου (που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Εργοτέλη και πέρασε και από την Κ20 του Πανθρακικού), τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Το περίμενα πολύ καιρό. Θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για να πετύχω στην ομάδα. Ευχαριστώ την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου. Τους προπονητές μου, που με έχουν βοηθήσει και τον ΟΦΗ που μου δίνει την ευκαιρία».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 30 Ιούνιος 2017 15:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep