Κέρκυρα ο Αναστασίου

Προέχει η εκδίκαση της προσφυγής του για να ανακοινωθεί από την Κέρκυρα ο Αντώνης Αναστασίου. Αναβολή για Σωτηράκο, εκδικάστηκε του Καλύκα.

Στη Super League με τη φανέλα της Κέρκυρας θα συνεχίσει την καριέρα του, σύμφωνα με το sport24.gr, ο Αντώνης Αναστασίου. Ο αριστερός μπακ του Αχαρναϊκού μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Μενιδίου, όμως όπως σας έχει ενημερώσει το FL News, έχει καταθέσει προσφυγή, διεκδικώντας τα οφειλόμενα και, φυσικά, την ελευθέρας του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η Α' ΕΕΟΔ αποφάσισε να μεταθέσει την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 10 Ιουλίου, οπότε η ανακοίνωση της μεταγραφής του από την Κέρκυρα όλα δείχνουν ότι θα καθυστερήσει. Αναβολή δόθηκε και στην εκδίκαση της προσφυγής του Αλέξανδρου Σωτηράκου για την ίδια ημερομηνία, αφού και εκείνος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «πράσινους».

«Δεν πήρα χρήματα»

Εκτός των προσφυγών των Αναστασίου, Σωτηράκου τη Δευτέρα (26/06) είχε προγραμματιστεί η συζήτηση και της υπόθεσης του Δημήτρη Καλύκα. Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι εκδικάστηκε και, μάλιστα, ο πρώην προπονητής της ομάδας Νέων υποστήριξε πως: «Από τότε που πήγα μέχρι τη στιγμή που έφυγα, δεν πήρα χρήματα. Μου οφείλουν 4.600 ευρώ». Τον Καλύκα εκπροσώπησε ο νομικός, Βασίλης Μπαλαφούτης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 27 Ιούνιος 2017 03:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep