Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σπουδαία νίκη, μεγάλη εμφάνιση»

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ζιώγα μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ αφιέρωσε τη νίκη απέναντι στον Πανθρακικό στον Μίμη Τσακμακίδη και σε δύο φίλους του.

Αναλυτικά ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Πέτυχε μια σπουδαία νίκη και με πολύ καλή εμφάνιση. Να μου επιτρέψουν οι οπαδοί μας να αφιέρωσω τη νίκη στον κύριο Τσακμακίδη, ο οποίος παρά το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Και σε δύο παιδικούς μου φίλους. Τον Χρήστο και τον Τηλέμαχο, με τους οποίους μεγάλωσα μαζί και αγαπάνε πολύ την ομάδα και οι οποίοι αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα και τους εύχομαι περαστικά.

Όσο για το παιχνίδι, κάναμε μια μεγάλη εμφάνιση. Μάλιστα σε μία στιγμή όταν άκουσα όλο τον κόσμο να βοηθά την ομάδα πραγματικά συγκινήθηκα θυμίζοντας παλιές μεγάλες στιγμές. Από εκεί και πέρα τα νέα παιδιά νομίζω ότι αποτελούν μονόδρομο για την ΑΕΛ και εύχομαι, το ελπίζω και το πιστεύω ότι μπορεί αυτή η ομάδα να ξαναγίνει μεγάλη».

Για τις αλλαγές και την ενδεκάδα που αποτελείτο κάποια στιγμή από 8 Λαρισαίους: «Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας στο ξενοδοχείο που ήμασταν σε κάποια στιγμή είπα στον συνεργάτη μου τον κ. Κουτσαφτίκη και στον κ. Τσακμακίδη, πως ξεκίνησε η ομάδα και ποια στόπερ είχε. Τον Ταλ και τον Καλί και φτάσαμε στο σημείο να παίξουμε με τον Γκαλίτσιο και τον Παπαγεωργίου, όπου η φυσική του θέση είναι δεξί μπακ. Όμως αυτό δε σημαίνει τίποτα.

Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα είπα στους παίκτες ότι όλοι σας θα πάρετε τις ευκαιρίες σας. Δόθηκε η ευκαιρία σε κάποια παιδιά και νομίζω ότι είναι στο χέρι του καθενός να αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο την αξία του. Εύχομαι και ελπίζω κάποτε – διότι υπάρχουν πολλά παιδιά στην Λάρισα και στη Θεσσαλία – αξιοκρατικά να προσπαθήσουνε να τα ανεβάσουμε στην πρώτη ομάδα».

Η παραίτηση του Κώστα Πηλαδάκη από τη θέση του προέδρου επηρέασε καθόλου το αγωνιστικό τμήμα;

«Ο κύριος Πηλαδάκης έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα. Ήρθε την επόμενη μέρα στα αποδυτήρια ο κύριος Τσακμακίδης, καθησύχασε τους παίκτες ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς δε θα αλλάξει τίποτα. Από εκεί και πέρα είναι ένα θέμα διοικητικό που υπάρχουν πιο αρμόδιοι να το απαντήσουν».

Last modified onΠέμπτη, 10 Μάιος 2012 11:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep