«Πολλά τα ερωτήματα»

Οι «Yellow Revenge» τοποθετήθηκαν για τις διοικητικές εξελίξεις στην Αναγέννηση Καρδίτσας και το θέμα της παραχώρησης έκτασης στον ΑΣ.

Πολλά είναι τα ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του Κλάους Ντίτερ Μίλερ στην Αναγέννηση Καρδίτσας σύμφωνα με τους «Yellow Revenge». Η Λέσχη των φίλων της ΑΣΑ με ανακοίνωσή της τοποθετήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ ζήτησε να παραχωρηθεί η έκταση στον ΑΣ εδώ και τώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις σαν λέσχη θέλουμε να πούμε τα εξής:

Αλλαγή σελίδας είχαμε από προχθές στα διοικητικά της ΠΑΕ. Καλωσορίζουμε τον κύριο Μίλερ και του ευχόμαστε καλή πορεία. Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα ο χρόνος θα δείξει το σίγουρο είναι ότι ο μακροβιότερος πρόεδρος της ομάδας θα αποτελέσει σιγά σιγά παρελθόν. Φυσικά πολλά τα ερωτήματα στην προχθεσινή συνέντευξη που δεν απαντήθηκαν τα οποία περιμένουμε να απαντηθούν στην γενική συνέλευση και αν στην ΠΑΕ υπάρχουν ερωτηματικά τα πράγματα στον ερασιτέχνη είναι ξεκάθαρα.

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΚΤΑΣΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Αλήθεια κύριοι γιατί κάποιοι είστε τόσο διστακτικοί με το θέμα αυτό ενώ την ίδια ώρα ο περιφερειάρχης δεσμεύεται και προτρέπει για την υλοποίηση του έργου, από την τσέπη σας θα πάρει σάρκα το όνειρο της ομάδας; Γιατί κάποιοι προσπαθείτε με αθέμιτους τρόπους να φιμώσετε την αλήθεια; Η αλήθεια όμως δεν φιμώνεται και όλα θα βγουν στην επιφάνεια.

Την Δευτέρα η ΑΣΑ έχει ραντεβού με την ιστορία και οποιαδήποτε άλλη απόφαση εκτός από την παραχώρηση θα αποτελέσει σκάνδαλο και προδοσία για την ομάδα και για την ίδια την πόλη. Το έργο αυτό δεν θα έχει οφέλη μόνο η ομάδα μας αλλά και η Καρδίτσα καθώς τόσο σε αθλητικό όσο και πολιτιστικό επίπεδο θα αναβαθμιστεί».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 24 Ιούνιος 2017 13:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep