Επιβεβαίωση για Μίλερ

Ο Κλάους Μίλερ έδωσε τα χέρια με τον Βασίλη Μπούρμπο στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το ρεπορτάζ του FL News σχετικά με την επικείμενη συμφωνία του προέδρου της Αναγέννησης Καρδίτσας, Βασίλη Μπούρμπου με τον Κλάους Ντίτερ Μίλερ επιβεβαιώθηκε. Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια και σύντομα θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ μέσω της οποίας θα γίνεται γνωστό ότι ο Γερμανός αναλαμβάνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ.

Όπως σας ενημέρωσε πρώτο το FL News, ο Μπούρμπος θα παραμείνει μεγαλομέτοχος και ως τον Δεκέμβριο το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών θα περάσει σταδιακά στον Μίλερ, εάν, βέβαια, ο δεύτερος τηρήσει τη συμφωνία και είναι συνεπής όσον αφορά στις υποχρεώσεις. 

O Γερμανός στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Πέμπτη (22/06) τόνισε ότι ανέλαβε το μάνατζμεντ και την αποπληρωμή των χρεών, ενώ όπως έγινε γνωστό γενικός αρχηγός θα είναι ο Βαλάντης Μπλέτσας.

«Ο κύριος Μπούρμπος θα έχει μία θέση στη διοίκηση μέχρι που να πληρώσω εγώ τα χρέη στη διοίκηση και την εφορία και μετά θα φύγει από τη διοίκηση. Το μάνατζμεντ σημαίνει τα οικονομικά, τους παίκτες της ομάδας, τα συμβόλαια, γενικά το επιτελείο. Για τα οικονομικά μπορώ να πω ότι πρέπει πρώτα να πληρώσουμε τα παλιά χρέη και μετά να μιλήσουμε.

Δεν θέλω να μιλήσω για αριθμούς. Αυτή την αρνητική κατάσταση την έχω αποδεχτεί και από εδώ και πέρα θα μιλήσω για το μέλλον της ομάδας. Η διαδικασία της αγοράς των μετοχών αργεί λίγο. Θα είμαι πρόεδρος, γενικός αρχηγός θα είναι ο Βαλάντης Μπλέτσας».

Σε ερώτηση πώς προέκυψε η συμφωνία από τη στιγμή που οι δύο πλευρές έδειχναν να μην βρίσκουν τη χρυσή τομή, απάντησε:

«Δεν μπορώ να σας μιλήσω για τον κύριο Μπούρμπο, μόνο ότι σήμερα υπογράψαμε».

Για τους οπαδούς:

«Ήμουν ποδοσφαιριστής και φίλαθλος. Το ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν ζει. Η συνδρομή τους είναι πολύ βασική και τους θέλουμε δίπλα μας. Αυτή είναι προτεραιότητα. Να μιλήσω μαζί τους, γιατί δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να έχεις ένα άδειο γήπεδο».

Για τον προϋπολογισμό:

«Δεν είναι μυστικό ότι για μία ομάδα στην κατηγορία χρειάζονται 350 χιλιάδες το λιγότερο για να την κρατήσεις ζωντανή. Μη φανταστείτε ότι θα υπάρχουν υψηλόμισθοι, αλλά το ελάχιστο είναι αυτό. Διαιτητές, μετακινήσεις, όλα».

Για τον χώρο του γηπέδου που ζητά η Αναγέννηση:

«Έχω ακούσει πολλά και διάφορα. Ότι θα γίνει νέο στάδιο, ότι θα ανακαινιστεί το παλιό. Κάποιοι λένε ότι θα χρειαστεί μία νέα επένδυση από χόρτο. Δώστε μου λίγο χρόνο να κάνω μια καταγραφή και μετά θα καταθέσω τις προτάσεις μου».

Για τον σχεδιασμό:

«Όλο αυτό τον καιρό έχουμε ψάξει τις αγορές. Έχω ανακαλύψει ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν, αλλά πρέπει να κάνω πρώτα μία καταγραφή των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ».

Ο Μπλέτσας είπε:

«Είμαι μαζί με τον κύριο Μίλερ από τότε που ήρθε στην Καρδίτσα και μαζί με τον κύριο Σβαρνόπουλο, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες ενεπλάκη στον Αιγινιακό. Ευχαριστώ την ΕΠΣ, τους δύο αντιδημάρχους όπως και τον πρόεδρο του επιμελητηρίου, Βύρωνα Παππά. Είναι ιδιαίτερη τιμή να είμαι σε μια ομάδα και σε μια πόλη η οποία θέλει να δει κάτι καλύτερο από τη στιγμή που υπήρξε αυτή η συμφωνία με τον κύριο Μπούρμπο.

Θα κάνουμε τα πάντα και όσο μπορούμε περισσότερα με κάποιους ανθρώπους που θα είναι από την Καρδίτσα να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε αυτή την ομάδα, την αξία της και να συμβάλλουμε κι εμείς να μεγαλώσει η ιστορία της. Είμαι πολύ συγκινημένος, γιατί αυτό το deal από τον Σεπτέμβριο μέχρι τώρα πέρασε Γολγοθά για να κλείσει. Θεωρώ ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Θα ήθελα την αμέριστη συμπαράσταση από όλους σας να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα γι' αυτή την ομάδα και την πόλη».

Μπούρμπος: «Καλή δύναμη στον κ. Μίλερ»

Ο Βασίλης Μπούρμπος, μετά τη συμφωνία μεταβίβασης της διοίκησης της ΠΑΕ Αναγέννησης στον Κλάους Μίλερ, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Fl News, προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Σήμερα ολοκληρώθηκε η συμφωνία για την μεταβίβαση της διοίκησης της ΠΑΕ στον κ. Μίλερ. Σταδιακά θα γίνει και η παραχώρηση των μετοχών μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου εφόσον τηρηθούν οι όροι και η συμφωνία που έχουμε προσυπογράψει. Ευχομαι στον κ. Μίλερ καλή δύναμη για την προσπάθεια που θα κάνει και προτρέπω όλο το φίλαθλο κόσμο της Αναγέννησης να στηρίξει, ώστε η αγαπημένη μας ομάδα να γίνει ακόμη πιο δυνατή.

Πάνω απ' όλους μας είναι η Αναγέννηση.
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 22 Ιούνιος 2017 22:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep