Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φοιρός: «Έχουμε κουραστεί»

Ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών στάθηκε στην κόπωση των παικτών του.

Ο Γιώργος Φοιρός δήλωσε μετά την ήττα (3-1) από την Παναχαϊκή: «Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο συνήλθαμε. Τα παιδιά παίζουν εδώ και δύο μήνες Τετάρτη – Κυριακή και αυτό επηρεάζει. Στόχος μας είναι η παραμονή και θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό τα έχουμε καταφέρει. Καλή επιτυχία στην Παναχαϊκή. Της εύχομαι να φτάσει πιο ψηλά».

Αναλυτικά ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή για τη νίκη. Παίξαμε σήμερα με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος αυτή την στιγμή και θέλαμε τη νίκη για πολλούς λόγους. Παρότι κάποιοι έλεγαν ότι έχουμε σωθεί και δεν έχουμε κάποιο κίνητρο, εγώ τονίζω ότι κίνητρο υπάρχει. Στο α’ μέρος δεν ήμασταν καλοί, αλλά στην επανάληψη καταφέραμε και πήραμε κάποιες πρωτοβουλίες και φτάσαμε στην ισοφάριση.

Δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ που δεν ξέρω αν ήταν καθαρό και επίσης για ένα οφσάιντ με τον Ζουλιώτη. Εκεί κρίθηκε το ματς. Η Παναχαϊκή ήταν πολύ καλή και μας πίεσε σ’ όλο το γήπεδο και στην περιοχή μας. Ήταν η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει από εδώ.

Πρέπει ο κόσμος να στηρίξει και να χειροκροτήσει τον Ηρακλή που έμεινε στην κατηγορία. Εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να αλλάζουμε παίκτες».

Σχετικά με το τρίτο εισιτήριο ανόδου είπε: «Με την φόρμα που έχει η Παναχαϊκή αν συνεχίσει έτσι θα ανέβει. Ωστόσο, δεν είναι τίποτα σίγουρο διότι και άλλες ομάδες φορμαρίστηκαν όπως ο Πιερικός και κατέρρευσαν στην συνέχεια. Εύχομαι πάντως στην Παναχαϊκή να επιστρέψει εκεί που της ανήκει».

Ο Αντώνης Λιόσης είπε: «Είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Το θέλαμε πολύ το σημερινό ματς και ειλικρινά το προσπαθήσαμε απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα, που έχει ένα τρελό σερί νικών. Εύχομαι στην Παναχαϊκή να επιστρέψει στην θέση της αξίζει γιατί είναι ιστορική ομάδα».

Last modified onΤετάρτη, 09 Μάιος 2012 22:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep