«Έγιναν πολλά λάθη»

Ο Λιούμπισα Μιλόγεβιτς μιλά για το τι στέρησε από τον Άρη την άνοδο στην Super League

Ένας από τους ξένους παίκτες που αγαπήθηκαν πολύ από τους φίλους του Άρη, ήταν και ο Λιούμπισα Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για διακοπές και με τη ευκαιρία φόρεσε και πάλι τα κιτρινόμαυρα, για το φιλικό παιχνίδι των Βετεράνων του Άρη με την Α.Ε Αμπελοκήπων, ενώ με δηλώσεις του στο «Pressaris.gr», δεν δίστασε να αναφερθεί στην φετινή πορεία της πρώην ομάδας του και τον λόγο για τον οποίο δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο για την Super League.

«Ένα κακό ξεκίνημα φέτος ήταν αυτό που στέρησε την άνοδο. Στεναχωριέμαι για τον κόσμο του Άρη, αξίζει μόνο χαρές. Έγιναν πολλά λάθη φέτος, τα έχω παρακολουθήσει. Ελπίζω ότι την επόμενη χρονιά δεν θα επαναληφθούν και θα ανέβει η ομάδα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον Άρη, πρέπει να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία».

Ο Μιλόγεβιτς ερωτήθηκε και για το αν του έγινε ποτέ πρόταση να επιστρέψει στον Άρη, από κάποιο διαφορετικό πόστο.

«Όχι και δεν ξέρω γιατί. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως έρθει κι αυτή η ώρα. Η Σερβία έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Θέλει καλό ψάξιμο, αλλά υπάρχει πολύ ταλέντο».

Το φιλικό παιχνίδι των Βετεράνων του Άρη με τους ομόλογους τους της Α.Ε. Αμπελοκήπων, διεξήχθη για την οικονομική ενίσχυση του Αρτούρ Λεκμπέλο, με τον Μιλόγεβιτς να αναφέρεται στον φίλο και πρώην συμπαίκτη του.

«Ο Αρτούρ είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη δύναμη. Ξέρω το πρόβλημά του εδώ και καιρό. Είναι φοβερός χαρακτήρας, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Είμαστε στο πλευρό του».

Όσον αφορά τα συναισθήματα του που, μετά από χρόνια, φόρεσε και πάλι την φανέλα του Άρη, ο Μιλόγεβιτς δεν έκρυψε την χαρά του.

«Είναι ένα μοναδικό συναίσθημα. Πέρασα υπέροχα χρόνια στον Άρη. Για μένα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει πουθενά στον κόσμο. Γενικότερα σαν την Ελλάδα. Έζησα σπουδαίες στιγμές και χάρηκα που ξαναείδα φίλους μου. Όποτε μπορώ έρχομαι και περνάω εδώ τις διακοπές μου. Είναι το καλύτερο δώρο που κάνω στον εαυτό μου».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 21 Ιούνιος 2017 10:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep