Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να τελειώσουμε αξιοπρεπώς»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ήταν απογοητευμένος για ακόμη μια φορά από την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Επανομής. Ο Αλέκος Βοσνιάδης ήταν απογοητευμένος για ακόμη μια φορά από την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Επανομής.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είπε πως οι παίκτες του πρέπει να πάρουν τις ευκαιρίες που τους δίνει ώστε να κλείσει καλά η χρονιά για την Αναγέννηση Επανομής.

Εμφανώς προβληματισμένος ήταν ο προπονητής της Αναγέννησης Επανομής, Αλέκος Βοσνιάδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης, επισημαίνοντας για άλλη μια φορά πως η ομάδα του, αφού πέτυχε το στόχο της παραμονής της, δεν δείχνει την εικόνα που είχε στον πρώτο γύρο.

«Σήμερα κέρδισε η καλύτερη ομάδα που ήταν η Καλλονή, η οποία έχει καλό υλικό, είναι δουλεμένη ομάδα και δίκαια κέρδισε. Εμείς για άλλη μια φορά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, καθώς μετά το Πάσχα και το παιχνίδι με τη Λάρισα, το μυαλό μας είναι μόνο στις διακοπές. Δεν ξέρω, αν μας επηρεάζει το ότι αλλάζουμε συνέχεια τους παίκτες, όμως οι παίκτες πρέπει να βρουν τις ευκαιρίες. Παρηγοριά σήμερα μέσα από αυτό, είναι η παρουσία του τερματοφύλακα μας, Σάββα Ταταρίδη». Εν κατακελίδι ο έμπειρος τεχνικός της Αναγέννησης τόνισε: «Στόχος μας είναι να κλείσουμε τη χρονιά αξιοπρεπώς και εύχομαι η Καλλονή να πετύχει το στόχο της. Εμείς στα τελευταία παιχνίδια πρέπει να δείξουμε διάθεση και αξιοπρέπεια».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep